Belgische Thyméo (4) stelt eigen IKEA knuffel voor

Belgische Thyméo (4) stelt eigen IKEA knuffel voor

Zaterdag 28 november 2015 — Vorig jaar konden kinderen wereldwijd deelnemen aan de eerste knuffeltekenwedstrijd om hun eigen droomknuffel te ontwerpen. We kregen duizenden prachtige inzendingen waarvan we er 10 selecteerden. Die vormen nu samen de limited edition collectie voor de nieuwste 'Knuffels voor Onderwijs'-campagne.

Onder de 10 winnaars zit ook een Belgische inzending. De vierjarige Thyméo overtuigde de jury toen met zijn tekening van een stoere dinosaurus cowboy. De SOGOSKATT collectie, waarvan Thyméo's knuffel onderdeel uitmaakt, ligt vanaf vandaag in de IKEA winkels.

 

Creëer je eigen knuffel en maak hem één van onze helden van de IKEA Knuffelcampagne 2015! 

Zin om net als Thyméo je eigen IKEA knuffel te ontwerpen? IKEA FAMILY nodigt alle kinderen van IKEA FAMILY leden (t.e.m. 12 jaar) uit om deel te nemen aan de eerste wereldwijde knuffeltekenwedstrijd. De opdracht? Jouw eigen fantasie de vrije loop laten en een knuffel creëren. Aan de slag, of je nu droomt van gekke, kleurrijke, dan wel van lieve of stoere knuffels. Deelnemen kan vanaf vandaag tot 30 november 2015.

Verdere praktische info over de tekenwedstrijd kan je hier terugvinden.