Bonte prints, opvallende kleuren en sfeerverlichting zetten de warme toon in de nieuwe IKEA najaarscollectie

Oktober 2022

Herfst en winter zijn dé seizoenen om het thuis extra gezellig te maken en te genieten van samenzijn met familie en vrienden. Met de IKEA najaarscollectie, een reeks toegankelijke trendy meubels en interieuraccessoires, zorg je instant voor een warme en fijne sfeer in huis tijdens de donkere wintermaanden en feestdagen. Combineer opvallende kleuren en natuurlijke prints met de rest van je interieur voor een harmonieus geheel. Laat je hierbij inspireren door twee sfeervolle stijlen: enerzijds 'Een flinke dosis nostalgie' bestaande uit klassiek textiel op Arts & Crafts geïnspireerd, door ontwerpster Hanna Wendlbo, versus producten die aansluiten bij ​ 'Fris, leuk en volks' gekenmerkt door folkloristische prints van ontwerpster Eva Lundgreen. De nieuwigheden zijn vanaf oktober 2022 verkrijgbaar in de Belgische IKEA winkels en op IKEA.be. * 

​Voor extra wooninspiratie, een volledig overzicht van de nieuwigheden alsook het verhaal achter de designs, bekijk het uitgebreide persdossier onderaan.

​Alle beelden in hoge resolutie en prijzen zijn beschikbaar in de IKEA Media Galerij.

Story image
Story image
Story image

Persdossier: Nieuwigheden Oktober 2022.pdf 9 MB

*Noot aan de redactie: neem een kijkje op IKEA.be voor de meest actuele productinformatie.


Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer [email protected].

Voor meer informatie, neem contact op met:
Persdienst IKEA België
[email protected] 
​+32 2 709 15 19


 

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.