Breng rust in huis met de nieuwe IKEA HJÄRTELIG collectie

Limited edition collectie, 7 april 2018

Hectische dagen en overvolle agenda’s worden steeds vaker onze dagelijkse realiteit. IKEA lanceert daarom HJÄRTELIG, een collectie die je uitnodigt om op zoek te gaan naar rust in je huis en je hoofd. Door yoga te beoefenen, plantjes te verzorgen of heerlijke geurkaarsen aan te steken: met HJÄRTELIG creëer je een sfeer van rust en ontspanning. Deze limited-edition collectie is vanaf 7 april beschikbaar in de IKEA winkels.

 

Even pauze

Veel mensen weten dat hun mentaal en emotioneel welzijn even belangrijk is als een goede fysieke gezondheid. Maar in ons drukke, moderne leven voelen we ons vaak afgesneden van de natuur en zelfs van onszelf. Daarom nodigt de HJÄRTELIG collectie ons uit om – al is het maar heel eventjes – de pauzeknop in te drukken in ons dagelijks leven, dat niet zelden hectisch en ingewikkeld is.

De HJÄRTELIG collectie is voor die momenten wanneer je je focus en vitaliteit wil terugvinden, op welke manier dan ook. De rustgevende uitstraling, de herkenbare texturen en zelfs de natuurlijke geuren maken van het dagelijks gebruik van de HJÄRTELIG collectie pure verwennerij.

 

De natuur in huis

Bij het creëren van de HJÄRTELIG collectie, besteedde IKEA specifiek aandacht aan de materialen van de producten. IKEA wil ons helpen door de weg te bereiden naar duurzamere materialen en processen. Zo streven ze ernaar om materialen te gebruiken die hernieuwbaar, gerecycleerd of recycleerbaar zijn en voor iedereen betaalbaar blijven. Voor de HJÄRTELIG collectie maakte IKEA daarom gebruik van natuurlijke materialen als katoen, hout, kurk, linnen en rotan die je interieur omtoveren tot een serene plek waar je jezelf helemaal kan opladen.

 

Rust voor iedereen

Sta je elke morgen op met de zonnegroet? Dan kan je vanaf nu ook terecht bij IKEA voor het materiaal voor je ontspannende yoga-sessie. De mooie grijze yogamat, de yogariem en de yogablok zijn de blikvangers in deze verrassende collectie. Met de praktische katoenen yogatas neem je je matje en tenue bovendien gemakkelijk mee naar de les. Namasté.

Veel mensen zullen beamen dat rust in huis ook innerlijke rust kan creëren. Daarom lanceert IKEA de HJÄRTELIG bank met kledingrek: de perfecte plek om je outfit voor morgen op te hangen, je schoenen onder op te bergen of een mooie plant een onderkomen te geven.

In de collectie vind je verder een transparante bedhemel en rotan hoofdeinde die je slaapkamer in een handomdraai transformeren tot een dromerige en warme plek. Met plaids en kussens in natuurlijke materialen en kruidige geurkaarsen creëer je jouw rustgevende toevluchtsoord.


Kom volledig tot rust bij het ontdekken van alle producten in het HJÄRTELIG persdossier.

Alle beelden in hoge resolutie zijn beschikbaar op de IKEA Media Gallery.

Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer manongerlo@oona.com

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.