Creatief het najaar in met de nieuwe producten van IKEA

August News

De nieuwe najaarsproducten van IKEA staan in het teken van een creatieve en fysieke herbronning. Vind je balans bij jouw thuis door je meubels op een verfrissende manier te combineren en gebruik te maken van bijzondere designs, mooie pastels en modulaire oplossingen. De nieuwe producten zijn vanaf augustus 2020 verkrijgbaar in de Belgische IKEA winkels en op IKEA.be. ​ 

Alle beelden in hoge resolutie zijn beschikbaar in de IKEA Media Gallery.

Gun jezelf de tijd om tot rust te komen wanneer het leven weer op volle toeren draait. En waar beter relaxen dan in een slaapkamer die rust en comfort uitstraalt? Bevorder je nachtrust en kies voor een natuurlijk en duurzaam katoenen BERGPALM beddengoed, in combinatie met luchtzuiverende GUNRID gordijnen en een BRÖNDEN handgemaakt tapijt als finishing touch. 

Comfort en Scandinavisch design

Drukke dag achter de rug? Schop die schoenen uit en installeer je in de VINLIDEN sofa. Deze zitbank met Scandinavisch design en lichtgewicht metalen frame zit even comfortabel dan hij eruit ziet. Zak weg in de hoge rugleuning, zachte hoes en brede zitvlakken voor een avondje nietsdoen.

Breng je hoofd en je leefruimte op orde door creatief aan de slag te gaan met functioneel meubilair en decoratieve elementen. De FRÖSET easy chair geeft met zijn moderne design je ruimte in een handomdraai een nieuwe uitstraling. In combinatie met de RÖNNINGE uitschuifbare tafel heb je geen excuus meer nodig om gasten te ontvangen. Zorg tenslotte voor een speelse toevoeging aan je interieur met de keramieken LÄTTSÅLD vazen met pinguïn-design die je zowel als melkkan, bloemenvaas of gewoon als decoratief item kan gebruiken. 

Breng de fantasie van je kinderen tot leven 

Tover de slaapkamer van de kleinsten om tot een dino-wereld met de nieuwe JÄTTELIK kindercollectie. De thematische producten bezorgen de kinderen ongetwijfeld uren speelplezier. Na speeltijd berg je de spullen handig op in de IVAR kast met milieuvriendelijke bamboo deuren om je ruimte een natuurlijke sfeer te geven.

 


Ontdek de nieuwe producten in het uitgebreide persdossier hieronder :

Persdossier - August News

PDF - 10 Mb

Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer jolien@oona.be.


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.