Creëer een georganiseerde én inspirerende studieruimte thuis of op kot met IKEA

Augustus 2023

Zaventem, 08 augustus 2023 - Reality check: over een maand is de zomer afgelopen en starten de lessen op school. Met andere woorden, je hebt nog een zee van tijd om je studieruimte tot in de puntjes in te richten zoals je zelf wil. Ben je op zoek naar een modulair bureau, betere verlichting of praktische opbergers om je bureauspullen een plekje te geven? IKEA has your back! De nieuwigheden zijn vanaf heden verkrijgbaar in de Belgische IKEA winkels en op IKEA.be.

Voor extra interieurinspiratie voor je studeerruimte thuis of op kot, alsook een volledig overzicht van de nieuwigheden, bekijk het uitgebreide persdossier onderaan.

Alle beelden in hoge resolutie en prijzen zijn beschikbaar in de IKEA Media Galerij.

BACK TO SCHOOL

Je studieplek vraagt toch om een nét wat andere inrichting dan de rest van je kamer. Hoewel je dezelfde stijl kan behouden, heb je natuurlijk andere wensen en behoeften wanneer je studeert, dan wanneer je rustig op bed ligt. Richt je kamer daarom slim in, zo kan je hier zowel studeren als chillen.BACK TO COLLEGE

Ga je dit jaar voor het eerst op kot of kan je kot een upgrade gebruiken? Super fijn en tegelijkertijd ook het moment om je eigen stijl te ontdekken. Aangezien de meeste studentenkoten eerder aan de kleine kant zijn, biedt IKEA flexibele meubels en slimme opbergoplossingen aan zodat elke centimeter optimaal benut kan worden! ​

 


Persdossier: Back to school & starting college .pdf

PDF - 10 Mb

Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer isis@oona.agency.

Voor meer informatie, neem contact op met:
Persdienst IKEA België
press.belgium@ikea.com ​
+32 2 709 15 19


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.