Creëer een vakantiegevoel in huis met de nieuwe zomerproducten van IKEA

April News

Bij IKEA staat de zomer in het teken van ontspanning en verwennerij, ideaal om een vakantiegevoel in eigen huis te creëren. De nieuwe zomerproducten, vol tropische en grafische prints, zorgen voor kleur in je interieur maar ook voor rust in je hoofd. De producten zullen in de loop van de komende maanden beschikbaar zijn bij IKEA.

Noot aan de redactie: de beschikbaarheid van producten in de Belgische winkels en/of op de webshop is uitzonderlijk onderhevig aan veranderingen veroorzaakt door de COVID19 situatie. Neem een kijkje op IKEA.be voor de meest actuele informatie. ​ 

Alle beelden in hoge resolutie zijn beschikbaar in de IKEA Media Gallery.

Elk plekje in huis verdient een passende lichtbron, of je nu houdt van glamoureuze retro-geïnspireerde lampen zoals de SIMRISHAMN of van rustieke lampen uit bamboe zoals de MISTERHULT. Leun lekker achterover in de GISTAD ligstoel met je favoriete boek of droom rustig weg onder het tropisch SKOGSFIBBLA dekbedovertrek. Door het zachte en luchtdoorlatende katoen is een goede nachtrust gegarandeerd, zelfs tijdens de warme zomermaanden.

 

Het VINDERÖD tapijt van IKEA met vrolijk blokkenpatroon biedt een duurzaam alternatief. Dit vloerkleed is geïnspireerd op Rangoli, een Indiase kunstvorm waarbij kleurrijke patronen op de vloer of de grond gecreëerd worden tijdens speciale gelegenheden. Het tapijt is gemaakt van wol zodat het van nature vuilafstotend en zeer duurzaam is.

Minstens even uniek zijn de roze en groene KLARAFINA en MOAKAJSA kussenhoezen. Deze hoezen werden met de hand gemaakt door geschoolde vrouwelijke ambachtslieden in India en zijn vervaardigd met katoen afkomstig uit duurzame bronnen. De kussenhoezen fleuren dus niet alleen je interieur op, ze hebben eveneens een positieve impact op je portemonnee en het milieu.

Creëer je eigen oase van rust door verschillende elementen te combineren en droom weg in een tropische setting.


Ontdek alle nieuwe IKEA producten in het uitgebreide persdossier :

Persdossier - April News

PDF - 4.5 Mb

Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer manon@oona.be.


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.