Creëer je eigen winterwonderland met de IKEA eindejaarscollectie

Oktober 2022

ZAVENTEM, 17 oktober 2022 – Gaande van tafel- tot boomdecoratie, originele cadeauverpakkingen, winterse versnaperingen en een Adventskalender voor jong en oud: de door Scandinavische folklore geïnspireerde eindejaarscollectie van IKEA maakt het voor iedereen gemakkelijk om de feestdagen goed in te zetten en mooie herinneringen te creëren. De VINTERFINT, VINTERSAGA en STRÅLA producten zijn vanaf oktober 2022 verkrijgbaar in de Belgische IKEA winkels en op IKEA.be.* ​

Voor extra wooninspiratie, een volledig overzicht van de nieuwigheden alsook het verhaal achter de designs, bekijk het uitgebreide persdossier onderaan.

Alle beelden in hoge resolutie en prijzen zijn beschikbaar in de IKEA Media Galerij.


VERSIEREN & VIEREN OP Z'N SCANDINAVISCH

Sprookjesfiguren en op Scandinavische folklore geïnspireerde prints zijn doorheen heel de collectie aanwezig en kregen een moderne twist door de zachte pastelkleuren en strepen. De speelse cadeauverpakkingen en feestelijke decoraties toveren elk interieur om tot een heus winterwonderland. Omdat IKEA inspeelt op de veranderende noden van hun klanten, verkopen ze dit jaar in België geen natuurlijke kerstbomen meer. Geen paniek, je vindt bij IKEA voldoende inspiratie om zelf een originele DIY-kerstboom te creëren, alsook een mooie kunstboom voor jarenlang genot én weinig kuiswerk. 

STRÅLA LAAT JE HUIS STRALEN ✨

Er bestaat geen betere manier om die donkere winteravonden op te fleuren en de vakantievreugde te verspreiden dan het huis energiezuinig te verlichten met de STRÅLA LED verlichting en sfeervolle kaarsen. 

WINTERSE LEKKERNIJEN

De winterse lekkernijen maken het ontvangen van gasten en het vieren van de feestdagen nog gemakkelijker. Op het menu: glühwein, peperkoekenhuisjes, toffees en marshmallowsnoepjes. Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau? De VINTERSAGA Adventskalender met Belgische chocolaatjes (inclusief 2 waardebonnen), net als de BELÖNING - zelf in elkaar te zetten - chocolade eland zullen zeker en vast in de smaak vallen. ​


Persdossier - VINTERFINT.pdf

PDF - 8.1 Mb

*Noot aan de redactie: neem een kijkje op IKEA.be voor de meest actuele productinformatie.


Voor productaanvragen, contacteer [email protected].

Voor meer informatie, neem contact op met:
Persdienst IKEA België
[email protected] ​
+32 2 709 15 19


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.