DE LENTE LOERT OM DE HOEK MET DE IKEA BORSTAD COLLECTIE

Limited edition collectie, februari 2020

‘Nieuw seizoen, nieuwe start’ klinkt het vaak. Hoe beter te beginnen dan met een frisse start binnenshuis? Breng de lente in je huis met een grote kuis en de nieuwe BORSTAD collectie van IKEA. De functionele huishoudproducten in een klassiek, mooi design brengen je leefruimtes in geen tijd op orde. Denk maar aan slimme opbergsystemen, allerhande keerborstels en wasmanden gemaakt uit natuurlijke materialen zoals rotan, hardhout, ceder, metaal en canvas. De nieuwe producten zijn vanaf nu beperkt beschikbaar in de Belgische IKEA winkels en op IKEA.be.

Alle beelden in hoge resolutie zijn beschikbaar in de IKEA Media Gallery.

Vier de lente met een frisse wind in huis ​

BORSTAD zegt de winter vaarwel met een inspirerende collectie in natuurlijke materialen, lichtere stoffen en zachte kleuraccenten. De elegant ontworpen, maar vooral ook functionele producten brengen rust in huis en in je hoofd.

De BORSTAD mattenklopper en wasmanden zijn ontwikkeld in rotan, een duurzaam materiaal dat snel groeit en hernieuwbaar is. De wasbak, vuilbak en het veegblik werden in metaal vervaardigd om extra lang mee te gaan.


Zo gaan je bezittingen eeuwig mee

De collectie bevat producten voor zij die hun bezittingen willen koesteren en met zorg behandelen. Doe je schoenen prachtig glanzen dankzij de BORSTAD schoenenborstel of laat je kleren zo goed als nieuw ruiken met de lavendel potpourri zakjes voor in je kleerkast.

Geef je kast bovendien een nieuwe indeling voor een verse kijk op je garderobe. De nieuwe, modulaire systemen TROFAST of SKUBB sluiten mooi aan bij de BORSTAD collectie. Deze nieuwe IKEA items laten je opbergen op maat en combineren verschillende vormen en afmetingen om perfect op jouw interieur aan te sluiten.

Niets zo rustgevend als een huis op orde, toch? ​ 


Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer manon@oona.be.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.400 medewerkers.