Dit is november bij IKEA

Dit is november bij IKEA

Vrijdag 13 november 2015 — Ook dit najaar staan we te popelen om onze nieuwe producten voor te stellen. Kleine dingen kunnen een groot verschil maken. Zo helpen onze nieuwe voorraadaccessoires om de ruimte in de voorraadkamer maximaal te benutten en introduceren we een fantastisch nieuw fornuis om thuis professioneel te koken. Bekijk alvast onze nieuwe producten en zie wat we in petto hebben voor de herfst. Of ze nu voor in of rond de keuken zijn, onze producten zijn altijd functioneel, betaalbaar en stijlvol.

IVAR accessoires voor de voorraadkamer

De voorraadkamer is vaak een kleine plek waar een heleboel verschillende dingen worden opgeborgen. De IVAR accessoires voor de voorraadkamer bieden een enorme flexibiliteit en tal van functies om de voorraadkamer maximaal te benutten, van lades en flessenrekken tot haken en etikethouders. 

GRILJERA fornuis

Het beige GRILJERA fornuis zorgt voor een streepje traditioneel design in de keuken. Het vrijstaande fornuis biedt een handige combinatie van kookplaat en oven, zodat het mogelijk is om diverse gerechten tegelijk klaar te maken met hetzelfde toestel. De oven heeft extra grote binnenafmetingen met vijf kookniveaus, en biedt een waaier van functies zoals snel ontdooien, grillen en boven- en onderwarmte. Helemaal klaar voor een fantastische kookervaring!

Download alle beelden via de IKEA media galerij. Het volledige persdossier kan je via deze link downloaden. Neem zeker ook een kijkje op www.ikea.be.

 

Sabrina Requejo Robledo Commercial PR responsible at IKEA