Een warm welkom thuis met deze nieuwigheden van IKEA

October News

Dit najaar brengt IKEA de natuur bij je binnen. Zachte materialen, natuurlijke elementen en typisch Scandinavisch design helpen je om de overgang naar de winter gemakkelijker te maken. Ook de kleuren van deze must-have IKEA producten staan helemaal in het teken van de natuur: grijstinten en mosgroen met zachte en warme ondertonen in combinatie met houten afwerkingen brengen meteen de natuur bij je binnen. Designer Ilse Crawford ontwierp voor deze lancering bovendien enkele minimalistische geurkaarsen om die avonden in de zetel extra knus te maken. De nieuwigheden zijn vanaf oktober 2021 verkrijgbaar in de Belgische IKEA winkels en op IKEA.be. * 

Alle beelden in hoge resolutie en prijzen zijn beschikbaar in de IKEA Media Gallery.


* Noot aan de redactie: de bevoorrading van producten verloopt momenteel moeilijker dan normaal. Neem een kijkje op IKEA.be voor de meest actuele informatie.


Ontdek de herfstnieuwigheden in het uitgebreide persdossier hieronder:

Persdossier - October News

PDF - 24 Mb

Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer jolien@oona.agency.

Voor meer informatie, neem contact op met:

Persdienst IKEA België
press.belgium@ikea.com ​
+32 2 709 15 19


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.400 medewerkers.