Geen plaats op het terras van je favoriete café? Niet getreurd: IKEA levert binnen enkele minuten een 'Instant Terrace'

Zomer 2024

ZAVENTEM, 10 juli 2024 - We kennen het wel: er verschijnt één streepje zon en de Belg heeft zin om plaats te nemen op een terras. Jammer genoeg zijn we met velen, waardoor het soms zoeken is naar een plek. Goed nieuws: deze zomer bezorgt IKEA je met hun Instant Terrace toch een zitplaats. Op verschillende zonnige dagen zal IKEA in 4 steden terrasjesliefhebbers voorzien van een tafel met vier stoelen bij een selectie bars, in het geval dat alle tafels bezet zijn.

Alle beelden in hoge resolutie zijn beschikbaar in de IKEA Media Galerij.

Hoe werkt het?

  • Bij een selectie populaire bars in 4 steden verspreid over heel België zal je via een ​ affiche kunnen ontdekken dat deze bar deelneemt aan de actie. Ontdek onderaan dit persbericht het overzicht van bars en timings.
  • Hou de socials van IKEA in de gaten, want ook hier ontdek je bij welke cafés én op welke dagen je beroep kan doen op het Instant Terrace-concept.
  • Hoe doe je een oproep als jij een Instant Terras wil bestellen? Post een story op Instagram en tag @IKEABelgium en vermeld #InstantTerrrace
  • Het Instant Terrace-team komt vervolgens binnen enkele minuten een tafel met 4 stoelen leveren
  • Geniet van je drankje en goed gezelschap in alle comfort!

 

@enderscholtens en zijn vrienden deden de test! Klik op de bovenstaande video om het resultaat te bekijken.
@enderscholtens en zijn vrienden deden de test! Klik op de bovenstaande video om het resultaat te bekijken.

Het Instant Terrace zal verschijnen in de onderstaande steden en bars. Deelnemende bars en data kunnen nog wijzigen. Voor de meest actuele info over het programma, hou zeker de socials van IKEA België in het oog.

  • (Antwerpen : Jones&Co op 27 juni)
  • Brussel - Château Moderne op 11 juli
  • Gent - ​ Ray/Mòris - 2 of 8 augustus
  • Liège - Barev op 23 augustus

Laat de zon maar komen ☀️


Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer isis@oona.agency.

Voor meer informatie, neem contact op met:
Persdienst IKEA België
press.belgium@ikea.com ​
+32 2 709 15 19

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.400 medewerkers.