Gezellig tafelen met vrienden en familie wordt extra leuk met de IKEA nieuwigheden van dit najaar

Oktober 2023

Zaventem, 28 augustus 2023 - In aanloop naar de eindejaarsfeesten wordt het stilletjes aan tijd om je woon & eetkamer opnieuw bezoek-klaar te maken. Weg met de overbodige zomerdecoratie en tijd voor het integreren van warmte en gezelligheid. Of je nu van felle kleuren en patronen houdt of een meer ambachtelijke en huiselijke stijl verkiest, de najaarscollectie van IKEA bevat een gevarieerde keuze aan slimme opbergoplossingen, textiel en inspirerende woonaccessoires. Laat die gasten maar komen! De nieuwigheden zijn vanaf oktober 2023 verkrijgbaar in de Belgische IKEA winkels en op IKEA.be. ​ ​

Voor extra wooninspiratie, een volledig overzicht van de nieuwigheden alsook het verhaal achter de designs, bekijk het uitgebreide persdossier onderaan.

Alle beelden in hoge resolutie en prijzen zijn beschikbaar in de IKEA Media Galerij.


Persdossier: October News 2023.pdf

PDF - 12 Mb

Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer isis@oona.agency.

Voor meer informatie, neem contact op met:
Persdienst IKEA België
press.belgium@ikea.com ​
+32 2 709 15 19


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.