Haal deze winter Ijsland in huis met IKEA

Terwijl de zomer stilaan plaats maakt voor de herfst, kijkt IKEA al uit naar de donkere wintermaanden. Want als de dagen korter worden, is dat hét moment om het binnen gezellig te maken. Breng deze winter een stukje natuur in huis met producten van natuurlijke materialen en in warme en gedempte kleuren. De wintercollectie die geïnspireerd is op de ongetemde schoonheid van het IJslandse landschap, is vanaf oktober 2017 verkrijgbaar bij alle IKEA woonwarenhuizen.

Gezellig samen aan tafel

Tijdens het kerstfeest komt iedereen gezellig samen rond de mooi gedekte feesttafel. Kies dit keer voor een verrassend en stoerder interieur met de industriële tafels en stoelen uit de VÄSSAD collectie. De combinatie van de materialen – hout en staal – zorgt voor een ongepolijste, authentieke look die in elk huis past.

Het VINTER 2017 servies tovert elke tafel moeiteloos om tot een feestelijk geheel. Zelfs een simpele maaltijd oogt als een luxe diner wanneer het wordt geserveerd op de stijlvolle borden met gebreid motief. Zeker als je er champagne bij schenkt in een klassieke champagnecoupe. De subtiele details maken het servies geschikt voor verschillende gelegenheden. Je hoeft dus niet elk jaar reikhalzend uit te kijken naar de kerstperiode om het servies uit de kasten te halen.

Iedereen inpakken met cadeautjes

Wie Kerstmis zegt, zegt ook cadeautjes. En cadeautjes hoeven niet altijd gekocht te worden. Bij IKEA vind je alles wat je nodig hebt om zelf heerlijk kerstlekkers te bakken. Bak zelf koekjes in de vorm van herten, vossen en beren, of ga voor de traditionele bakvormen. En voor wie minder zin heeft om zelf aan de slag te gaan, zijn de gember- en havermout/kaneelkoekjes er ook kant-en-klaar. Personaliseer het met een mooi lint en de vrolijke nieuwe cadeauverpakkingen en je hebt een heerlijk cadeau voor al je vrienden en familie.

Cadeautjes geven voelt goed, maar het voelt nog beter als het ook dikke pret is: daarom is iedereen blij met een adventskalender, een cadeautje voor 24 dagen! IKEA geeft aan deze klassieker een moderne twist met 24 mini cadeaudoosjes. Laat ze op onverwachte momenten en plekken achter en pak iedereen in!

Een sprankje magie

Met wat fantasie en decoratieve verlichting maak je van de woonkamer niet alleen een knus plekje voor kille dagen, maar ook een magische kerstsetting. Wees creatief met lichtsnoeren, feestelijke sterren en kerstboompjes. En omdat alle verlichting werkt met energiezuinige leds, hoeven de koude winterdagen niet donker zijn.

We zitten er deze winter warmpjes bij tussen de VINTER 2017 kussens in warme en gedempte tinten. Kruip gezellig samen onder een wollen plaid uit de VÄSSAD collectie en voorkom koude voeten dankzij de warme grijze slofjes.

Dompel je onder in de winterse sfeer met het IKEA persdossier.

Alle beelden in hoge resolutie zijn beschikbaar op de IKEA Media Gallery.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.