Herbeleef de nostalgische jaren '70 in een van de 4 IKEA RËTRO RÖÖMS bij YUST

Ervaar de perfecte mix tussen retro en hedendaags design

ZAVENTEM, 06 februari 2024 - In een unieke samenwerking tussen IKEA België en het hybrid hospitality concept YUST in Antwerpen en Luik, werden vier RËTRO RÖÖMS tot in de puntjes ingericht en bezoekersklaar gemaakt om jou mee te nemen op een kleurrijke flashback naar de jaren 70. Overnacht vanaf 12 februari in één van de hotelkamers en stap binnen in de levendige tijdcapsules die doordrenkt zijn van nostalgische vibes van de funky jaren 70.

Alle beelden in hoge resolutie zijn beschikbaar in de IKEA Media Galerij.


RËTRO IKEA VIBES

Om de nieuwe IKEA Nytillverkad collecties, gelinkt aan 80 jaar IKEA, te introduceren hebben IKEA België en YUST vier hotelkamers omgetoverd tot retro paradijzen. Aangekleed met de Nytillverkad producten, retro behangpapier en iconische vintage accessoires, bieden deze kamers dé kans om de perfecte mix van retro en hedendaags design te ervaren. Ontsnap samen met je lief, vriend(en) of familie aan het heden en duik in een stijlvolle reis door het verleden.

We wilden echt een ode aan de jaren 70 teweegbrengen en hebben ons hiervoor laten inspireren door de vintage jaren 70 IKEA catalogi. Deze staan boordevol nostalgische interieurs die we via gebruik van funky behangpapier, de Nytillverkad producten en vintage accessoires op originele wijze opnieuw tot leven hebben gebracht. In de Yust Familiekamer zijn rood en oranje heel aanwezig en vormt de kastenwand rondom het bed de eyecatcher. In de Yust Deluxe tweepersoonskamer heeft groen dan weer de overhand en springt de gezellige zithoek met retro Nytillverkad fauteuils meteen in het oog.” - Hilde Cludts, interieurexpert IKEA België

BOEK NU JOUW TIJDREIS

Herbeleef 'de goede oude tijd' van 12 februari tot en met 30 juni 2024 en boek een onvergetelijke overnachting via YUST.com/IKEA. Kies tussen intieme tweepersoonskamers of gezellige familiekamers met vier of zelfs zes bedden, en haal samen herinneringen op.

"Het YUST-interieur staat ondertussen bekend om zijn eclectische mix van vintage meubels en hedendaagse, op maat gemaakte designs om een stijl te creëren die uniek en herkenbaar is. Het was dus een logische keuze om IKEA hun vrije gang te laten gaan om een aantal van onze kamers om te toveren tot deze kleurijke en stijlvolle tijdscapsules. We willen onze gasten ook ten alle tijden een unieke, onverwachte ervaring bezorgen, en welke betere manier is er dan hen de kans te bieden om terug te gaan in de tijd en te slapen in een retro kamer uit de jaren 70." Louis Claes, General Manager YUST Group


En omdat een verjaardag niet compleet is zonder cadeautjes, heeft IKEA België een te gekke winactie voor alle IKEA Family Members in petto. Win een gratis overnachting inclusief ontbijt en laat je terug katapulteren naar de jaren 70 in de RËTRO RÖÖMS bij YUST.

Waag dus zeker je kans via de IKEA Family winactie vanaf 8 februari. Meer details volgen binnenkort via IKEA.be.

 


Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer isis@oona.agency.

Voor meer informatie, neem contact op met:
Persdienst IKEA België
press.belgium@ikea.com ​
+32 2 709 15 19


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.