IKEA België brengt Duurzaamheidsrapport 2013 uit

IKEA België brengt Duurzaamheidsrapport 2013 uit

Donderdag 30 januari 2014 — Geachte mevrouw
Geachte heer


Vorig jaar bracht IKEA België zijn allereerste duurzaamheidsrapport uit en koppelde daaraan de belofte om voortaan jaarlijks te rapporteren. Die komen we vandaag graag na. In het tweede duurzaamheidsrapport van IKEA België evalueren we onze inspanningen voor 2013 (fiscaal jaar van 1 september 2012 tot en met 31 augustus 2013).

Als groeiend bedrijf in een veranderende wereld zijn we ons bewust van de impact die onze bedrijfsactiviteiten hebben. We zoeken op continue basis hoe we die uitdagingen in nieuwe kansen kunnen omzetten en streven naar een positieve impact voor mens en planeet. Onderstaande infographics bieden een overzicht van onze realisaties van het afgelopen jaar per thema. Het volledige duurzaamheidsrapport van IKEA België vindt u bijgevoegd. Het rapport van de IKEA Groep is beschikbaar op www.ikea.be/duurzaamheid.

Onze inspanningen zijn hiermee uiteraard niet ten einde. We blijven werken aan onze eigen activiteiten en ondersteunen ook onze medewerkers en klanten. We houden u verder op de hoogte van onze ambities en initiatieven.

Vragen of suggesties? Neem gerust contact op met Annelies Nauwelaerts, PR manager IKEA Belgium, annelies.nauwelaerts@ikea.com - 02/709.15.19 of met Caroline Gastaud, Sustainbility manager IKEA Belgium, caroline.gastaud@ikea.com - 0484/48.04.75.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Olivier Baraille
Country Manager IKEA Belgium

Caroline Gastaud
Sustainability Manager IKEA Belgium

The IKEA Group People & Planet Positive FY13 Progress

Een beter dagelijks bestaan voor mensen en gemeenschappen
Een duurzamer leven thuis
Onafhankelijkheid van natuurlijke hulpbronnen en energie