IKEA België lanceert IKEA Business Network om partnerschap met ondernemers en bedrijven te versterken

Zaventem, 15 september 2022 - IKEA België introduceert morgen het IKEA Business Network, een getrouwheidsprogramma voor haar IKEA Business klanten. Dit nieuwe netwerk geeft leden toegang tot een reeks voordelen en beloningen om ondernemers en bedrijven te ondersteunen en een betere werkomgeving te creëren voor hun medewerkers.

Dankzij dit initiatief kan IKEA België nauwer samenwerken met Belgische bedrijven als een vertrouwde partner ter ondersteuning van hun groei, financiële prestaties en het welzijn van hun medewerkers. 

Het loyaliteitsprogramma biedt promoties, interieuradvies en andere tips in een klantervaring die van prospectie tot levering gepersonaliseerd is. Met het IKEA Business Network biedt IKEA haar expertise aan om ondernemers en bedrijven te ondersteunen bij het creëren van een stimulerende werkomgeving die hen helpt hun bedrijfsvoering en het welzijn van hun medewerkers te verbeteren. Ook bedrijven uit de horecasector die klanten ontvangen, vinden antwoorden bij de vele betaalbare interieuroplossingen die IKEA hen kan aanbieden. ​ 

De dienstverlening IKEA for Business bestaat al enkele jaren in België en heeft meer dan 36.000 zakelijke klanten, met op de eerste plaats interieuroplossingen voor kantoren. ​ Elke Belgische winkel beschikt over een gespecialiseerde afdeling om bedrijven te ontvangen, te inspireren en adviseren.

Met het nieuwe IKEA Business Network versterkt IKEA België zijn partnerschap met Belgische ondernemers en bedrijven door gerichte voordelen en beloningen aan te bieden. Dit nieuwe initiatief kan worden omschreven als een B2B versie van IKEA Family, het bekende loyaliteitsprogramma van IKEA voor niet-zakelijke klanten dat in 1985 werd geïntroduceerd. 

Leden van het IKEA Business Network hebben makkelijk toegang tot services, aanbiedingen en voordelen die je bedrijf vooruithelpen, zoals deze foto toont bij IKEA Gent. ​
Leden van het IKEA Business Network hebben makkelijk toegang tot services, aanbiedingen en voordelen die je bedrijf vooruithelpen, zoals deze foto toont bij IKEA Gent. ​

IKEA Belgium Press Office


 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.