IKEA brengt de zomer naar je toe

IKEA brengt de zomer naar je toe

Vanaf nu bij IKEA

Zonder te plannen samen gezellig rondhangen tot het donker wordt, het perfecte picknickplekje vinden in de stad of uren doorbrengen met familie en vrienden in de tuin. Dit jaar wil IKEA het begrip ‘thuis’ uitbreiden en je aanmoedigen je omgeving met een nieuwe blik te bekijken of je nu in de stad woont of daarbuiten. 

Creëer dat dromerige vakantiegevoel bij jou op het balkon, op het terras of gewoon om de hoek. IKEA heeft alles in huis voor een relaxte dag buiten, zoals een picknickkleed, strandtas, strandstoelen en kussens. Geef kleur aan de zomer met de nieuwe vrolijke lichtrode en lichtblauwe designs.Textiel, verlichting en decoratieve accessoires staan centraal in de IKEA SOMMAR 2016 collectie. Zo hoef je enkel nog je zonnecrème en een fles water mee te nemen en de zon te volgen....

Nieuwsgierig naar hoe je op elk plekje van de zomer kan genieten? Neem dan alvast een kijkje in onderstaand IKEA zomerpersdossier of ontdek alle beelden op de Media Gallery.

Contacteer ons
Sabrina Requejo Commercial PR responsible, IKEA Belgium
Sabrina Requejo Commercial PR responsible, IKEA Belgium
Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.