IKEA Gent blaast vijf kaarsjes uit en nodigt alle klanten uit voor een feestweek

Op 10 december 2008 opende IKEA Gent zijn deuren aan de Maaltekouter. In de vijf jaar die volgden, mochten we 11.461.224 bezoekers verwelkomen en speelden er 210.000 kinderen in het ballenbad. Hoog tijd voor een feestweek dus!

We geven je alvast enkele  feestelijke redenen om van zaterdag 7 december tot en met zaterdag 14 december naar IKEA Gent af te zakken:

  • Elke dag geven we een feestelijke korting op een product.
  • Elke klant die op zondag 8 en dinsdag 10 december volledig in de IKEA kleuren -blauw en geel- naar onze winkel komt, mag aan ons rad draaien. Win jij een cadeaupas van 25, 50 of zelfs 100 euro? Sowieso voorzien we altijd een verrassing.
  • Op zondag 8 en zaterdag 14 december kunnen kinderen zich gratis een spectaculair feestkapsel laten aanmeten door funky kapsalon Quoi?fuur,  tussen 14u en 17u. Voor de allerkleinsten is er grime (op zondag 8 december).
  • Dinsdag 10 en woensdag 11 december nodigen we je uit aan ons Zweeds kerstbuffet, voor slechts 5 euro in plaats van 9,95 euro.
  • We trakteren op verjaardagstaart! Op dinsdag 10 december snoepen de eerste 500 restaurantklanten vanaf 12u gratis mee van een stuk feesttaart.
  • Elk kind dat in 2013 5 jaar werd of nog wordt , krijgt op dinsdag 10 en woensdag 11 december aan het onthaal een kleine feestverrassing.

Meer informatie over de verjaardagsweek van IKEA Gent vindt u op:
www.ikea.be/gent
www.facebook.com/IKEAbelgium

Noot aan de redactie:
U bent van harte welkom om een kijkje of een foto te komen nemen tijdens het aansnijden van onze feesttaart in het klantenrestaurant van IKEA Gent op dinsdag 10 december om 12u. Graag een seintje aan Lieve Van den Eeckhout indien u erbij wil zijn.

  

 

Contacteer ons
Lieve Van den Eeckhout IKEA Gent
Lieve Van den Eeckhout IKEA Gent
Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Hognoul, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Bergen. In België telt IKEA meer dan 4313 medewerkers.