IKEA Gent viert 80-jarigen

Gent, 4 september 2023 – IKEA viert haar 80ste verjaardag. Naast de lancering van de iconische NYTILLVERKAD collectie met designklassiekers, organiseert IKEA Gent een groot feest voor 80-jarigen.

Al 80 jaar kan je bij IKEA terecht voor betaalbare interieurproducten. Om het bestaan van ​ de Zweedse winkel te eren, vind je momenteel de eerste drop van de NYTILLVERKAD collectie in alle winkels. Deze selectie tijdloze meubels in een nieuw jasje brengt een ode aan het verleden en richt een blik op de toekomst. In oktober, januari en april volgen nog lanceringen van deze collectie.

Naast een verrassende collectie, pakt IKEA Gent ook uit met een feest. Al wie dit jaar 80 kaarsjes mocht uitblazen, kan er op maandag 25 september een gratis feestje bouwen in het restaurant. Op het programma staat een Zweedse FIKA met koffie en Zweeds gebak, live muziek en een lezing over de geschiedenis van IKEA. Inschrijven kan via de website van IKEA Gent.

 

Programma 80ste verjaardag

  • 14:30-15:00: Verwelkoming in het Zweedse restaurant van IKEA Gent
  • 15:00-15:30: IKEA collega Stef Vanden Driessche vertelt over de geschiedenis van IKEA
  • 15:30-16:30: FIKA (Zweeds gebak en koffie) & live muziek

 

Waar?

IKEA Gent
Maaltekouter 2
9051 Gent

Meer info:

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.