IKEA Gent viert heropening van gerenoveerde markthal met verlengd feestweekend

Zaventem, 8 juli 2022 – Na maandenlange verbouwingswerken heropent IKEA Gent zijn gerenoveerde markthal. Tijdens een verlengd feestweekend van 9 tot en met 11 juli, met een plechtige inhuldiging door Gents burgemeester Mathias De Clercq (Open Vld) op zondag 10 juli, kunnen klanten op feestelijke wijze kennismaken met de nieuwe markthal. De structurele renovatie kadert binnen de ruimere ambitie van IKEA België om te blijven investeren in zijn winkelbestand met als doel om een unieke fysieke klantervaring te realiseren.

De markthal van IKEA Gent, die met zijn 6000m2 bijna de volledige gelijkvloers van de winkel omvat, werd midden april 2022 gedeeltelijk gesloten voor het publiek voor structurele renovatiewerken. Dankzij deze renovatie kan IKEA Gent vandaag een aangenamere en vlottere klantervaring bieden.

 

Zo krijgen klanten een helder overzicht van een nog ruimer aanbod aan nieuwe producten, en doen ze meer inspiratie op tijdens hun winkelervaring dankzij verschillende vormen van beleving en tips om hun huishouden te verduurzamen. De vernieuwde vloer zorgt bovendien voor een nettere uitstraling. Daarnaast levert de renovatie hogere efficiëntie en betere ergonomie op voor de medewerkers. Het renovatieproject kadert binnen een ruimere ambitie van IKEA België om zijn winkelbestand te hertekenen, zodat een optimale fysieke winkelervaring beter verzoend kan worden met digitale innovatie.

 

IKEA Gent viert het einde van de renovatiewerken met een verlengd feestweekend voor zijn klanten en medewerkers van 9 tot en met 11 juli. Op zondag 10 juli – de winkel zal dan uitzonderlijk de deuren openen – wordt de gerenoveerde markthal plechtig ingehuldigd door Gents burgemeester Mathias De Clercq. Tijdens de feestelijke driedaagse kunnen klanten terecht in de winkel voor gratis drankjes, hapjes, muziek, tal van workshops en andere activiteiten. Daarnaast voorziet de winkel, bovenop de reguliere solden, een heleboel bijkomende kortingen.

 

Wanneer? ​

 

Het feestweekend vindt plaats van 9 tot en met 11 juli.

 

Plechtige inhuldiging op zondag 10 juli, om 16u.

 

Waar?

 

IKEA Gent

Maaltekouter 2

9051 Gent

 

Het volledige programma van het feestweekend kan hier geraadpleegd worden.

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.