IKEA haalt alles uit de kast voor de lente

IKEA haalt alles uit de kast voor de lente

Bye bye rommel! Dit voorjaar begint met een flinke lenteschoonmaak want IKEA presenteert een hele reeks nieuwe producten die de woning niet alleen mooier maar ook functioneler maken. Handige opbergkasten, prachtige vloerkleden en comfortabele zitmeubelen: IKEA biedt ontelbare mogelijkheden om je interieur deze lente op te frissen. De nieuwe producten zijn nu verkrijgbaar in alle IKEA woonwarenhuizen.

Alles uit de kast

De EKET-kasten bieden eindeloze combinatiemogelijkheden om al je losse spullen praktisch en overzichtelijk op te bergen. De serie bestaat uit kubussen die je aan de wand monteert of gewoon op de grond zet. Bovendien kan je kiezen tussen discrete neutrale tinten of uitbundige kleuren voor een knallend effect.

De multifunctionele accessoires van de OMAR stellingkasten zijn bedoeld om de opbergruimte helemaal af te stemmen op je individuele behoeften. Zo zorgt de OMAR afdekplaat dat kleinere spullen niet meer door het rooster vallen. Het mandje klik je eenvoudig aan de kast om meer ruimte te creëren en met de verbindingsstukken bevestig je meerdere stellingkasten aan elkaar.

Sier de vloer

Met een vloerkleed geef je meteen een warme en persoonlijke uitstraling aan om het even welke ruimte. Het SODERUP vloerkleed, gemaakt van zeegras, palmbladeren en jute, creëert een rustieke Zweedse feel. De lange loper is bovendien perfect voor de hal of de keuken doordat hij zowel recycleerbaar als slijtvast is.

Of kies voor het opvallende, blauwe SÖNDERÖD tapijt dat door het vloeiende motief doet denken aan water. Ook het grijze STENILLE vloerkleed is een ware streling voor zowel de ogen als de voeten.

Om neer te ploffen

De nieuwe FÄRLÖV zitmeubelserie combineert een traditionele look met uitmuntend comfort. De zitbank en fauteuil met tijdloze uitstraling zijn ideaal voor ontspannende momenten met het hele gezin. De losse kussens creëren een perfecte plek om weg te dommelen of quality time te besteden. De voetenbank zorgt voor een comfortabel geheel en is daarnaast een slimme opbergruimte.

Kleed je zitmeubel bovendien extra aan met SMÅTÖREL, een katoenfluwelen kussen in diepe kleuren dat zacht en donzig aanvoelt. Of ga voor de SKOGSNÄVA kussenovertrekken die geïnspireerd zijn op de natuur en bloemen. En omdat de overtrekken twee verschillende kanten hebben, kan je ze gebruiken voor twee verschillende looks!

Ontdek alle nieuwigheden voor de lente in het persdossier.

Laat je nog meer inspireren door de beelden op de IKEA Media Gallery

Contacteer ons
IKEA Belgium Press Office (Enkel voor pers)
IKEA Belgium Press Office (Enkel voor pers)
Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.