IKEA helpt Sinterklaas dit jaar op weg met originele cadeautips

Binnenkort mogen alle ongeduldige kindjes Sinterklaas en zijn behulpzame Zwarte Pieten weer verwelkomen als ze uit het verre Spanje aankomen. Om hen een handje te helpen in de zoektocht naar de perfecte cadeautjes, geeft IKEA hen alvast wat inspiratie. Wat komt er terecht in het schoentje van jouw kapoentje?

Knuffelbare vriendjes die tot de verbeelding spreken

Op zoek naar een origineel cadeautje dat tot de verbeelding spreekt? IKEA organiseerde dit jaar voor de derde keer een tekenwedstrijd waarbij kinderen van over de hele wereld de knuffel van hun dromen mochten ontwerpen. De tien meest originele creaties werden door IKEA ter wereld gebracht en gedoopt tot de limited edition collectie SAGOSKATT.

De winnende knuffels zijn de perfecte mix van denkbeeldige en vrolijke dieren die iedereen meteen blij maken. SAGOSKATT is bovendien niet enkel een collectie van schattige knuffels, ze dient ook een groter doel. Als deel van de Let’s Play For Change campagne van IKEA, wordt de volledige opbrengst namelijk gebruikt om kinderen overal ter wereld te laten spelen.

In een creatieve bui?

Niets leuker dan je fantasie de vrije loop te laten! De MÅLA serie van IKEA bevat alles voor de artiesten in spe, die hun grenzeloze fantasie willen leren ontdekken. Kiest Sinterklaas dit jaar voor het MÅLA tekenbord met een whiteboard aan de ene kant en een lei aan de andere kant? Ideaal om de innerlijke Picasso in je kind naar boven te brengen!

Op zoek naar een leuke opberger voor tekenpapier en potloden? Kies dan voor de MÅLA opberger, waar je zowel je papier als je potloden en verf in terecht kan. De tekenrol van 30m staat garant voor meters- en urenlang knutselplezier! Bezorgd dat de creatieve uitspattingen ook tot echte spatten leiden op kleren? Met de MÅLA kliedershort hoef je je daar alvast geen zorgen over te maken.

Spelen, dat is kinderspel!

Weet je wat stress vermindert, de creativiteit versterkt en je helpt nieuwe dingen te leren? Het antwoord is supersimpel: spelen! En dat is met IKEA letterlijk kinderspel. Zo is de LATTJO serie speciaal ontworpen om ouders en kinderen samen plezier te laten maken. Hulp nodig om op van start te gaan? Neem een kijkje in het “Speel je mee?”-boek dat perfect is voor kinderen die willen springen, draaien, gooien, balanceren, rennen en zichzelf en elkaar willen uitdagen.

In de LATTJO serie vind je daarnaast alle benodigdheden om je kinderen in een oogopslag om te toveren in een stoere adelaar, griezelige vliermuis of coole robot. Die leuke verkleedkostuums moedigen niet enkel aan tot rollenspelen maar helpen kinderen ook bij de ontwikkeling van hun sociale vaardigheden. Ook voor een gezellige spelletjesavond met de familie biedt IKEA heel wat leuke mogelijkheden. Zo kan je je helemaal uitleven door kleine visjes te mikken naar het midden van het LATTJO dartbord. Of verstop jij een mooi dominospel in het schoentje van jouw kleine kapoen?

Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer [email protected].

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.