IKEA roept BLÅVINGAD veelkleurig visspel terug vanwege mogelijk verstikkingsgevaar

IKEA dringt er bij alle klanten die in het bezit zijn van het BLÅVINGAD veelkleurig visspel op aan om het niet meer te gebruiken en contact op te nemen met IKEA voor een volledige terugbetaling.

Veiligheid is een topprioriteit voor IKEA; daarom nemen we voorzorgsmaatregelen en roepen we BLÅVINGAD veelkleurig visspel terug vanwege mogelijk verstikkingsgevaar. IKEA hanteert bij de productontwikkeling strenge regels voor de risico-evaluatie en producttests, om te garanderen dat de producten voldoen aan alle wetgeving en normen van toepassing in de markten waar ze worden verkocht. ​ 

Desondanks hebben we opgemerkt dat kleine klinknagels op het speelgoed los kunnen raken, wat kan leiden tot verstikkingsgevaar, vooral voor kleinere kinderen. Daarom wordt het BLÅVINGAD veelkleurig visspel teruggeroepen. 

Het BLÅVINGAD veelkleurig visspel kan worden teruggebracht naar elke IKEA winkel voor een volledige terugbetaling. Er is geen bewijs van aankoop (kassaticket) vereist. ​ 

Voor verdere informatie ga je naar www.IKEA.be of neem je gratis contact met ons op het nummer 0800 388 09 (België) of 0800 66 222 (Luxemburg). 

IKEA verontschuldigt zich voor het eventuele ongemak. 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.