IKEA roept de GLIVARP uittrekbare eettafel terug wegens risico dat het verlengblad valt

IKEA roept de GLIVARP uittrekbare eettafel terug wegens risico dat het verlengblad valt

IKEA heeft meldingen van klanten ontvangen dat het verlengblad van de wittte GLIVARP uittrekbare eettafel met melkglas los komt van de rails en valt. IKEA verzoekt dan ook alle klanten die een witte GLIVARP uittrekbare eettafel met melkglas hebben gekocht om het product niet meer te gebruiken en terug te brengen naar IKEA.

Klanten kunnen een volledige terugbetaling of een vergelijkbaar artikel ter vervanging vragen. Een bewijs van aankoop is niet vereist.

Bij IKEA nemen we productveiligheid zeer ernstig. Al onze producten worden getest en voldoen aan de toepasselijke normen en wetgeving. Ondanks deze tests blijkt er een risico dat het verlengblad van de GLIVARP tafel met melkglas los komt van de rails, waardoor het op de grond valt”, zegt Cindy Andersen, Business manager van de afdeling keukens en eetkamers bij IKEA of Sweden. “De veiligheid van onze klanten is een topprioriteit voor IKEA. Daarom kiezen we ervoor om als voorzorg dit  product terug te roepen.”

Kijk voor meer informatie op www.IKEA.be of neem contact op met IKEA op 0800 15 003 (België) of 0800 66 222 (Luxemburg).   

Contacteer ons
Ingrid Vertongen PR Manager, IKEA België
Ingrid Vertongen PR Manager, IKEA België
Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Hognoul, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Bergen. In België telt IKEA meer dan 4313 medewerkers.