IKEA roept HEROISK en TALRIKA borden, kommen en bekers terug vanwege risico's op breuk en brandwonden

IKEA roept alle klanten die HEROISK of TALRIKA borden, kommen en bekers in bezit hebben op om deze niet meer te gebruiken en contact op te nemen met IKEA voor een volledige terugbetaling. 

Veiligheid is een topprioriteit voor IKEA.

Daarom nemen we de nodige voorzorgsmaatregelen en roepen we de HEROISK en TALRIKA borden, kommen en bekers terug omdat ze kunnen breken en mogelijk brandwonden kunnen veroorzaken door de hete inhoud. Al onze producten worden veelvoudig getest en voldoen steeds aan de geldende normen en wetgeving. Ondanks deze voorzorgen hebben we meldingen ontvangen dat deze producten kunnen breken. 

HEROISK en TALRIKA borden, kommen en bekers kunnen naar elke IKEA winkel worden teruggebracht voor een volledige terugbetaling. Je hoeft hiervoor geen aankoopbewijs (bon) voor te leggen.  

IKEA verontschuldigt zich voor het ongemak dat dit kan veroorzaken. 

Voor verdere informatie kunnen klanten terecht op  www.IKEA.be of ze kunnen contact opnemen met de IKEA Klantenservice op het gratis nummer 0800 388 09. 

IKEA Klantendienst


Colombine Nicolay

PR Leader, IKEA Belgium

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.400 medewerkers.