IKEA roept SÖTSAK SKUMTOPP, zachte marshmallowcakejes (180 g) terug. Aanwezigheid van het allergeen “melk” niet vermeld in de ingrediëntenlijst.

IKEA roept SÖTSAK SKUMTOPP, zachte marshmallowcakejes (180 g) terug. Aanwezigheid van het allergeen “melk” niet vermeld in de ingrediëntenlijst.

IKEA roept SÖTSAK SKUMTOPP, zachte marshmallowcakejes (180g) omdat het allergeen “melk” niet vermeld wordt in de ingrediëntenlijst.  Voedselveiligheid is een topprioriteit bij IKEA. We willen klanten erop wijzen dat deze terugroeping betrekking heeft op SÖTSAK SKUMTOPP cakejes met een houdbaarheidsdatum tussen 12-03-2019 en 18-04-2019. Klanten die een allergie of intolerantie hebben voor melk of melkbestanddelen worden aangeraden om SÖTSAK SKUMTOPP terug te brengen naar een IKEA winkel voor een volledige terugbetaling.

De klanten kunnen er alle vertrouwen in hebben dat de bij IKEA gekochte en geserveerde voedingsproducten veilig en gezond zijn om te consumeren. IKEA roept SÖTSAK SKUMTOPP, zachte marshmallowcakejes, 180g, terug omdat het allergeen “melk” niet wordt vermeld op de verpakking.

Het product bevat weipoeder, dat wordt gemaakt met melk, waardoor het product een mogelijk gezondheidsrisico vormt voor mensen die allergisch of intolerant zijn voor melk of melkbestanddelen. Weipoeder wordt vermeld in de ingrediëntenlijst, maar melk helaas niet.

Mensen die geen allergie of intolerantie hebben voor melk of melkproducten, hoeven zich geen zorgen te maken en mogen het product gewoon eten. Klanten die allergisch zijn voor melk of op een andere manier invloed ondervinden, worden aangeraden om SÖTSAK SKUMTOPP terug te brengen naar een IKEA winkel voor een volledige terugbetaling. Er is geen kassaticket vereist.

Wij verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak.

Kijk voor meer informatie op www.IKEA.be of neem contact op met IKEA op 0800 15 003 (België) of 0800 66 222 (Luxemburg).  

Contacteer ons
IKEA Belgium Press Office
IKEA Belgium Press Office
Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.