IKEA x Katie Eary

IKEA x Katie Eary

Britse fashiondesigner Katie Eary ontwerpt tijdelijke collectie voor IKEA

De nieuwe GILTIG collectie schudt je zintuigen wakker. Het in het oog springende tafelgerei en textiel met kleurrijke prints zullen de ambiance er doen afspatten op elk feestje. De collectie is het resultaat van een unieke samenwerking met de Britse modeontwerpster Katie Eary. Vanaf vandaag ligt deze tijdelijke collectie in de IKEA woonwarenhuizen van Zaventem, Hognoul, Arlon, Wilrijk en Anderlecht.

Met de lancering van GILTIG betreedt IKEA nieuw terrein. De collectie is de eerste in een reeks samenwerkingen met modeontwerpers, de manier voor IKEA om nieuwe concepten uit te proberen. GILTIG is het resultaat van een unieke samenwerking met de Londense fashiondesigner Katie Eary. “Ik wil dat de kleur pijn doet aan je ogen” , aldus de ontwerpster. En dat is te zien! De Britse modeontwerpster zet met haar kleurrijke waanzin voet in ons interieur en laat onze woonkamer spetteren.

Als het sprekend genoeg is, kan één item de hele kamer veranderen. Vanuit deze filosofie hebben IKEA en Katie Eary de handen in elkaar geslagen. En sprekend is de GILTIG collectie zeker. Deze mix van mode en interieur resulteert in buitengewoon tafelgerei, textiel, lampenkappen, puzzels en zelfs een tafel. Vissen en kattenkoppen sieren het servies, hersens en kunstgebitten pronken op schorten en dienbladen. Ook oogbollen zijn prominent aanwezig in deze collectie. Met de GILTIG items brengt IKEA persoonlijkheid in huis

GILTIG is vanaf vandaag verkrijgbaar in de IKEA woonwarenhuizen van Zaventem, Hognoul, Arlon, Wilrijk en Anderlecht

Nieuwsgierig naar meer? Ontdek het volledige verhaal achter de samenwerking in het GILTIG persdossier.

 

Contacteer ons
Sabrina Requejo Commercial PR responsible, IKEA Belgium
Sabrina Requejo Commercial PR responsible, IKEA Belgium
Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.