In ontspannen feeststemming het jaar afsluiten met de nieuwe IKEA VINTERFINT & STRÅLA wintercollectie

Oktober 2023

ZAVENTEM, 12 oktober 2023 – ​ Met de nieuwe VINTERFINT & STRÅLA collectie helpt IKEA je om de drukke eindejaarsperiode net iets minder druk te maken en meer tijd voor jezelf en je naasten te nemen. IKEA zorgt voor de nodige inspiratie en tal van feestelijke, betaalbare accessoires en verlichting, zodat er jou meer tijd rest om te genieten van elkaar en de festiviteiten. De nieuwe collectie is vanaf oktober in alle Belgische IKEA winkels verkrijgbaar.

Alle beelden in hoge resolutie en prijzen zijn beschikbaar in de IKEA Media Galerij.

Voor extra wooninspiratie, een volledig overzicht van de nieuwigheden alsook het verhaal achter de designs, bekijk het uitgebreide persdossier onderaan.

FEESTDECORATIE MET SCANDINAVISCHE KNIPOOG

Van tafellinnen en (alternatieve) boomdecoratie tot creatieve geschenkverpakkingen, de VINTERFINT collectie heeft alles wat je nodig hebt om te genieten van leuke én ontspannen feestdagen. 


STRALEND DE FEESTDAGEN INZETTEN

Geen feesten zonder fonkelende lichtjes. Met de STRÅLA collectie laat IKEA je kiezen uit een variatie Zweedse sterren, originele kandelaars en eindeloze lichtjesslingers. 


MIX & MATCH EN CREËER JE EIGEN STIJL

Zie je het groots of eerder minimalistisch, IKEA biedt alvast voldoende inspiratie om je thuis op betaalbare & creatieve wijze in feeststemming te brengen. 

 


Persdossier: VINTERFINT & STRÅLA 2023.pdf

PDF - 15 Mb

Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer isis@oona.agency.

Voor meer informatie, neem contact op met:
Persdienst IKEA België
press.belgium@ikea.com ​
+32 2 709 15 19


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.