Inzamelactie bij IKEA Anderlecht ten voordele van Spullenhulp vzw

Ter gelegenheid van de Internationale Dag tegen Dakloosheid nodigt IKEA Anderlecht je uit om deel te nemen aan een grote inzameling van textiel, huishoudapparaten en andere spullen op hun parkeerplaats op 10 oktober. Dankzij de actie kan je Spullenhulp vzw helpen bij hun inspanningen om kwetsbare mensen in nood te ondersteunen.

De opbrengsten uit de verkoop van de ingezamelde spullen zullen bijdragen aan de oprichting van een groot dagcentrum in hartje Brussel. Dit centrum zal dagelijks tussen de 50 en 100 mensen in nood verwelkomen. Elke donatie kan een verschil helpen maken om dit belangrijke doel te realiseren.

Praktisch

  • Datum: 10 oktober 2023
  • Locatie: Parkeerplaats van IKEA Anderlecht
  • Timing: 10.00 uur tot 18.00 uur

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.