Klaar voor de lenteschoonmaak met de opbergoplossingen van IKEA

Lente 2024

ZAVENTEM, 08 maart 2024 – Ga deze lente de strijd aan met rommel en ontdek de mogelijkheden van de slim ontworpen opbergoplossingen van IKEA voor de vergeten hoekjes in huis. Alle producten zijn vanaf heden verkrijgbaar in de Belgische IKEA winkels en op IKEA.be. ​ ​

Alle beelden in hoge resolutie en prijzen zijn beschikbaar in de IKEA Media Galerij.


BILLY, IVAR, ALEX - de relatietherapeuten die je beter kent dan je dacht

IKEA geeft je een duwtje in de rug bij je Spring Cleaning. Uit hun Life At Home Reports blijkt jaar na jaar dat wanorde en rommel in huis bovenaan het lijstje staan van huiselijke en relationele frustraties. Maar liefst 4 op 5 Belgen voelt zich regelmatig gefrustreerd in huis, vaak omdat het te rommelig is. Ook geeft 49% in België aan dat rommel vaak de belangrijkste oorzaak is van ruzies thuis. Kies daarom deze lente voor slimme opbergoplossingen in huis, en je zal zien dat de chaos verdwijnt als sneeuw voor de zon! 

 


GARAGE DECLUTTER FEST

IKEA helpt je om je ruimte te maximaliseren en om ongebruikte hoeken in de hal, garage of berging te organiseren én transformeren. We staan er vaak niet bij stil, maar de garage biedt heel wat opbergpotentieel. Ook al is de vloerruimte beperkt, er zijn heel wat manieren om de wanden aan het werk te zetten. Met haken en open planken maak je een plaats waar je tassen en sportgerief kan stockeren. Gebruik houders aan de muren voor helmen of jassen, en bakken voor je boodschappen. Of maak van dat lege hoekje een thuis voor al je tuinierbenodigdheden.

Of je nu een doorgewinterde Marie Kondo of een beginneling bent, en of het nu gaat om kleding, tuingerei of speelgoed, IKEA biedt oplossingen die passen bij elke behoefte. Niet onbelangrijk trouwens. Uit onderzoek van IKEA bleek dat 40% van de Belgen zich mentaal ook een stuk beter voelen, wanneer ze zich goed voelen thuis en hierdoor rust ervaren.GEZIEN BIJ @ISABEAULAUWYCK 👀TURN IT UP
🎶

Om jezelf te motiveren je huis lenteproof te maken, kunnen je favoriete liedjes je wellicht een ‘handje’ helpen (helaas niet letterlijk). Blijkbaar werkt een mix van recente hits en klassiekers het best om die taken tot een goed einde te brengen. Kortom, de juiste afspeellijst tijdens het opbergen kan je motiveren, inspireren en laten meezingen terwijl je bezig bent. Hier zijn drie lijsten op Spotify die je in de mood kunnen brengen:

 

 


Ontdek hieronder een aantal opvallende cijfers uit het wereldwijd Life at Home onderzoek van IKEA, met een focus op Belgische inzichten.

IKEA LIFE AT HOME - Belgium.pdf

PDF - 6.0 Mb

Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer isis@oona.agency.

Voor meer informatie, neem contact op met:
Persdienst IKEA België
press.belgium@ikea.com ​
+32 2 709 15 19


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.400 medewerkers.