Knusse feestdagen gegarandeerd met de nieuwe VINTER collectie van IKEA

Oktober 2021

ZAVENTEM, 12 oktober 2021 - Met de nieuwe VINTER collectie van IKEA stoom jij je huis helemaal klaar voor warme en knusse momenten van gezellig samenzijn tijdens kerst en eindejaar. Deze winterse collectie bevat een mooie mix van sfeervolle decoratie en gezellige verlichting en is vanaf midden oktober verkrijgbaar in de Belgische IKEA winkels en op IKEA.be. *

Alle beelden in hoge resolutie en prijzen zijn beschikbaar in de IKEA Media Gallery.

Lichtpuntjes

De traditie in Scandinavië luidt dat je kerstverlichting ook van buitenaf zichtbaar moet zijn, zodat je omgeving kan meegenieten. Niets zo fijn als door de straten lopen en in de hele buurt STRÅLA lichtjes en STRÅLA ledlampen in de vorm van lantaarnhuisjes te zien branden.

Aan tafel!

De decembermaand staat in het teken van gezelligheid en samenzijn met vrienden en familie, liefst aan een lange tafel boordevol lekker eten. Dek de tafel met vrolijk VINTER servies, kleurrijke tafellopers vol maretakken en een STRÅLA lichtsnoer in de vorm van blaadjes. Personaliseer de borden met leuke maretak-decoratie die je kan bevestigen aan de naamkaartjes. En voor de kleintjes is er een sprookjesachtig VINTERSAGA huisje van gemberkoek om te decoreren met lekkers. De voorbereidingen op zich zijn al een feest voor jong en oud.

Cadeautjes inpakken doe je zo

Met het VINTER groene cadeaupapier met natuurlijke patronen heb jij alvast het meest winterse cadeautje onder de boom. Geef het pakketje nog een finishing touch met sfeervolle tape, touw of lint. Of laat je inspireren door 'Furoshiki' - de Japanse traditie waarbij je jouw cadeau wikkelt in een mooie theedoek.

Versiering à volonté

De VINTER collectie bevat ook dit jaar een rijke keuze aan versiering voor je dennen - dan wel alternatieve - boom. Denk aan schattige kerstballen geïnspireerd op dieren uit de Scandinavische winterse bossen, of aan handgemaakte papieren VINTER decoraties met jute linten, gemaakt van textiel- en afvalresten uit India, voor wie een meer minimalistische stijl verkiest.


De collectie is vanaf midden oktober verkrijgbaar in de Belgische IKEA winkels en op IKEA.be.

*Noot aan de redactie: de bevoorrading van producten verloopt momenteel moeilijker dan normaal. Neem een kijkje op IKEA.be voor de meest actuele informatie. 


Meer informatie over de VINTER collectie vind je in het uitgebreide persdossier hieronder:

Persdossier - VINTER FY21

PDF - 18 Mb

Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer jolien@oona.agency.

Voor meer informatie, neem contact op met:
Persdienst IKEA België
press.belgium@ikea.com ​
+32 2 709 15 19


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.