Leef bewuster met de IKEA ANVÄNDBAR collectie

Leef bewuster met de IKEA ANVÄNDBAR collectie

Het is leuk. Het is makkelijk. En het maakt een verschil.

Groener leven is bewuster leven. En daarin staat onze woning centraal. Natuurlijk draait het allemaal om de planeet, maar het begint gewoon thuis.

Water en energie besparen. Afval sorteren. Kleine dingetjes doen wanneer je kan. En genieten van het gevoel dat dat geeft deel uit te maken van iets dat groter is dan onszelf.

IKEA kan iedereen helpen een beetje bewuster te leven. Het is leuk. Het is makkelijk. En het maakt een verschil.

Tijd voor ANVÄNDBAR

Het is tijd voor ANVÄNDBAR, een nieuwe collectie voor een groenere manier van leven, met artikelen gemaakt van natuurlijke materialen zoals porselein, terracotta, glas, hout en katoen. Het zijn producten die opgaan in het dagelijkse leven: van accessoires om te planten en te koken, tot tassen van natuurlijke materialen. Ze helpen je de afwas te doen, schoon te maken en afval te sorteren.  

En de Scandinavische look past in elke woning. Zo zie je maar dat je ook tijdens je dagelijkse karweitjes de planeet kan helpen. Doe het in stijl, en wees niet bang die met anderen te delen! 

Groen in huis  

Neem voor wat groen in huis stekken van planten: vraag maar aan vrienden bijvoorbeeld! Of je kan wilde planten stekken, als ze niet beschermd zijn natuurlijk. Zie hoe je stekken wortel schieten in vazen met water. En als de tijd rijp is verplant je ze in aarde. Meedraaien in de ecologische kringloop is echt niet moeilijk.

Nog steeds nieuwsgierig? Neem dan zeker een kijkje in ons volledig persdossier. 

De ANVÄNDBAR collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de IKEA woonwarenhuizen.

Contacteer ons
Sabrina Requejo Commercial PR responsible, IKEA Belgium
Sabrina Requejo Commercial PR responsible, IKEA Belgium
Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.