Maak van je huis een lentefris & vrolijke thuis met de nieuwigheden van IKEA

April 2023

Zaventem, 31 maart 2023 - Met de lente in het land voelen wij het alweer kriebelen om het huis op orde te brengen, op te frissen & vooral te genieten van de energie die het nieuwe seizoen met zich meebrengt. Hou jij van zachte kleuren & dromerige bloemenprints, of kies je resoluut voor harmonieuze tonen & neutrale elementen in je interieur? Met de nieuwe lentecollectie wil IKEA meer dan ooit een happy home creëren en de lente verwelkomen. De nieuwigheden zijn vanaf april 2023 verkrijgbaar in de Belgische IKEA winkels en op IKEA.be. ​ ​

Voor extra wooninspiratie, een volledig overzicht van de nieuwigheden alsook het verhaal achter de designs, bekijk het uitgebreide persdossier onderaan.

Alle beelden in hoge resolutie en prijzen zijn beschikbaar in de IKEA Media Galerij.

Leuk om weten: De kleurrijke DVÄRGNARV en TÅGHAKMAL kussenhoezen brengen niet alleen meer persoonlijkheid in je interieur, ze vertellen ook een uniek verhaal over de langdurige samenwerking tussen IKEA en Rangsutra, een sociaal bedrijf van meer dan 2000 ambachtslieden in India. Meer over deze samenwerking lees je hier.


Persdossier: April News '23.pdf

PDF - 7.5 Mb

Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer jolien@oona.agency.

Voor meer informatie, neem contact op met:
Persdienst IKEA België
press.belgium@ikea.com ​
+32 2 709 15 19


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.