Nieuw bij IKEA!

Nieuw bij IKEA!

Donderdag 28 april 2016 — De nieuwe producten die vanaf nu bij IKEA in de rekken liggen doen een frisse wind door de woning waaien. Een van de nieuwkomers die het meest in het oog springt is de nieuwe VALLENTUNA zitbankserie die oneindig veel combinatiemogelijkheden biedt. Ook de kinderen komen deze maand aan hun trekken, met de lancering van een nieuwe familie kindermeubilair FLISAT. Andere toppers zijn de nieuwe innoverende batterijladers en oplaadbare batterijen die slim met energie omgaan. Veel ontdekkingsplezier!

Oneindig veel mogelijkheden met de VALLENTUNA serie

De tijden veranderen. Tegenwoordig moet een woonkamer vaak nog zo veel meer zijn. Nu we kleiner wonen moet ze misschien ook plaats bieden aan een of meer bedden en een extra opbergruimte komt altijd wel van pas. Om op al deze behoeften in te spelen, hebben we onze tot op heden meest flexibele zitmeubelserie ooit ontworpen: VALLENTUNA.

Stel zelf de verschillende elementen samen tot modules om te zitten, te slapen of op te bergen en combineer naar wens hoezen voor een unieke, persoonlijke look. De VALLENTUNA serie biedt echt eindeloos veel mogelijkheden!

De FLISAT serie: authentieke scandinavische sfeer voor de allerkleinsten

FLISAT is een nieuwe familie kleine meubels en opbergers voor de speelkamer. De serie groeit mee met kinderen van 3 tot 12 jaar. Doordat de FLISAT serie helemaal van grenen gemaakt is, ademt ze de Zweedse roots van IKEA. De accentkleuren zorgen dan weer voor een modern tintje.

Op basis van de nieuwste productietechnieken kunnen de meubels tegen een stootje en groeien ze ook mee met je kind. Zo kan het bureautje ingesteld worden op drie hoogtes en kan het blad gekanteld worden, en als ze het poppenhuis ontgroeid zijn kan het gebruikt worden als wandopberger om hun favoriete spulletjes uit te stallen. Verschillende FLISAT producten, zoals het bureau en de tafel, zijn ook uitgerust met houders voor TROFAST bakken. Dat maakt het makkelijker om alles op te ruimen na uren speelplezier. 

Duurzamer thuis met het nieuwe IKEA oplaadassortiment 

Met de nieuwe oplaadbare batterijen en opladers stimuleert IKEA om thuis en onderweg slimmer met energie om te gaan. Daarom komt het woonwarenhuis met een nieuwe generatie oplaadbare batterijen en slimme opladers.

Zo is de STORHÖGEN batterijlader ideaal om batterijen te bewaren én op te laden. Haal hem in huis en je zit nooit meer zonder onmiddellijk inzetbare batterijtjes. Wil je ook onderweg batterijen kunnen opladen, dan is de VINNINGE batterijlader die je op een USB-poort aansluit precies wat je zoekt. Naast de nieuwe laders lanceert IKEA ook de nieuwe LADDA serie, een assortiment oplaadbare batterijen die kiezen voor oplaadbaar vanzelfsprekend maken. Kiezen voor oplaadbaar is nu praktischer, esthetischer en betaalbaarder dan ooit!

Ontdek nog meer nieuwigheden in het persdossier of neem een kijkje op IKEA.be.

IKEA VALLENTUNA
IKEA VALLENTUNA
IKEA VALLENTUNA
IKEA FLISAT
IKEA FLISAT
IKEA FLISAT
IKEA opladers
IKEA opladers
IKEA opladers
Sabrina Requejo Commercial PR responsible at IKEA Belgium