Nieuw bij IKEA!

Nieuw bij IKEA!

Donderdag 18 mei 2017 — In afwachting van de eerste zwoele zomerse dagen zorgen de nieuwe producten bij IKEA deze maand alvast voor een frisse wind in je interieur. Een van de hoogtepunten is een assortiment multifunctioneel meubilair in een luchtige industriële stijl voor een voortdurend evoluerende woonomgeving. Ook op het vlak van opbergen blijven we nooit stilzitten: kijk maar naar de nieuwe stelling- en halkasten, een verrassende garderobekast in textiel of een minimalistisch plankensysteem. De nieuwe producten zijn nu beschikbaar in de IKEA woonwarenhuizen.

Meubels voor een leven in flow

IKEA komt met een assortiment multifunctioneel meubilair voor een leven dat niet stilstaat. Voor veel mensen, zeker van de jongere generatie, is vaak verhuizen van het ene kleine appartement naar het andere een realiteit. Met hen als inspiratiebron ontwikkelde IKEA een collectie met flexibel meubilair dat je makkelijk verhuist en zelfs kan meenemen op de metro.

Maak kennis met de DIHULT poef, de EKEBOL zitbank, de LALLERÖD salontafel en de VEBERÖD opbergers. Deze meubels in industriële stijl worden gemaakt van blank gelakt metaal en hout en maken een lichte, luchtige indruk. Het nieuwe design is gemaakt van eerlijke materialen als hout en metaal, dat makkelijk te recycleren is.

Opbergen in stijl

Zelfs in de kleinste hal of gang is plaats voor de garderobekast uit de MACKAPÄR serie. De witte kast biedt ruimte aan jassen, kleding en schoenen en is eenvoudig te monteren. Of ga voor de PINNIG serie: een stoere zwarte kapstok met bank waarin je alle schoenen en losse spullen kwijt kan.

Doet de nieuwe VUKU kledingkast je denken aan een tent? Dat klopt, want IKEA heeft zich hiervoor laten inspireren door kampeeroplossingen. In deze draagbare garderobe kan je winterjassen en andere kledingstukken stofvrij ophangen. De innovatieve constructie wordt steviger naar mate je er meer in opbergt.

Scandinavisch en Aziatisch minimalistisch design ontmoeten elkaar in het SVALNÄS plankensysteem. De planken, lades en kasten zijn gemaakt van bamboe en hebben een warme uitstraling. Je kan eindeloos combineren met de elementen om grote of kleine, open of dichte opbergruimte te creëren.

 

Ontdek nog veel meer nieuwigheden in het IKEA persdossier.

Alle beelden in hoge resolutie zijn beschikbaar op de IKEA Media Gallery.

 

DIHULT poef €79,90
EKEBOL 3-zitsbank 399,-
EKEBOL 3-zitsbank 399,-
LALLERÖD salontafel 69,90
VEBERÖD kamerverdeler 129,-
VEBERÖD kamerverdeler 129,-
MACKAPÄR kapstok met schoenenopberger 49,99/st.
VUKU garderobekast 10,99/st.
PINNIG kapstok met bank 79,90
SVALNÄS wandgemonteerde werkplekcombinatie 279
Audrey Verhulst oona
Manon Gerlo oona
Miguel Aguza Country External Communication Manager at IKEA