Nieuw bij IKEA!

Nieuw bij IKEA!

In afwachting van de eerste zwoele zomerse dagen zorgen de nieuwe producten bij IKEA deze maand alvast voor een frisse wind in je interieur. Een van de hoogtepunten is een assortiment multifunctioneel meubilair in een luchtige industriële stijl voor een voortdurend evoluerende woonomgeving. Ook op het vlak van opbergen blijven we nooit stilzitten: kijk maar naar de nieuwe stelling- en halkasten, een verrassende garderobekast in textiel of een minimalistisch plankensysteem. De nieuwe producten zijn nu beschikbaar in de IKEA woonwarenhuizen.

Meubels voor een leven in flow

IKEA komt met een assortiment multifunctioneel meubilair voor een leven dat niet stilstaat. Voor veel mensen, zeker van de jongere generatie, is vaak verhuizen van het ene kleine appartement naar het andere een realiteit. Met hen als inspiratiebron ontwikkelde IKEA een collectie met flexibel meubilair dat je makkelijk verhuist en zelfs kan meenemen op de metro.

Maak kennis met de DIHULT poef, de EKEBOL zitbank, de LALLERÖD salontafel en de VEBERÖD opbergers. Deze meubels in industriële stijl worden gemaakt van blank gelakt metaal en hout en maken een lichte, luchtige indruk. Het nieuwe design is gemaakt van eerlijke materialen als hout en metaal, dat makkelijk te recycleren is.

Opbergen in stijl

Zelfs in de kleinste hal of gang is plaats voor de garderobekast uit de MACKAPÄR serie. De witte kast biedt ruimte aan jassen, kleding en schoenen en is eenvoudig te monteren. Of ga voor de PINNIG serie: een stoere zwarte kapstok met bank waarin je alle schoenen en losse spullen kwijt kan.

Doet de nieuwe VUKU kledingkast je denken aan een tent? Dat klopt, want IKEA heeft zich hiervoor laten inspireren door kampeeroplossingen. In deze draagbare garderobe kan je winterjassen en andere kledingstukken stofvrij ophangen. De innovatieve constructie wordt steviger naar mate je er meer in opbergt.

Scandinavisch en Aziatisch minimalistisch design ontmoeten elkaar in het SVALNÄS plankensysteem. De planken, lades en kasten zijn gemaakt van bamboe en hebben een warme uitstraling. Je kan eindeloos combineren met de elementen om grote of kleine, open of dichte opbergruimte te creëren.

 

Ontdek nog veel meer nieuwigheden in het IKEA persdossier.

Alle beelden in hoge resolutie zijn beschikbaar op de IKEA Media Gallery.

 

Contacteer ons
IKEA Belgium Press Office (Enkel voor pers)
IKEA Belgium Press Office (Enkel voor pers)
Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.