Nieuwe langetermijnsamenwerking voor IKEA en Ilse Crawford

IKEA x Ilse Crawford

Zaventem, 8 juli 2021 - IKEA en de Britse designer Ilse Crawford slaan opnieuw de handen in elkaar en creëren een reeks betaalbare, mooie en tijdloze woonaccessoires om de kleine momenten in het leven te vieren. De eerste items zullen vanaf dit najaar verkrijgbaar zijn. 

De ambitie voor de hernieuwde samenwerking is om mensen in staat te stellen hun huis op een toegankelijke manier te personaliseren met kleine accenten, ontworpen op een klassieke, duurzame en tijdloze wijze. Denk aan een vaas die helpt om bloemen op een aantrekkelijke manier te presenteren of een kandelaar die niet alleen praktisch is, maar ook je interieur opfleurt. Accessoires die een ruimte op een magische manier kunnen transformeren en elke ruimte in huis een eigen identiteit geven. ​

In 2015 lanceerde IKEA SINNERLIG, de eerste designersamenwerking met de Britse ontwerpster Ilse Crawford. De SINNERLIG hanglamp is een iconisch product geworden en is vandaag nog steeds een populair onderdeel van het IKEA assortiment. 

In tegenstelling tot de beperkte SINNERLIG collectie werken IKEA, Ilse Crawford en haar team dit keer samen op lange termijn, en zal het IKEA assortiment de komende jaren met nieuwe producten worden uitgebreid. 

Beelden van Ilse Crawford zijn beschikbaar in de IKEA Media Gallery


Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer jolien@oona.agency.

Voor meer informatie, neem contact op met:
Persdienst IKEA België
press.belgium@ikea.com ​
+32 2 709 15 19


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.