Nieuwe serie kwaliteitsboxsprings  voor een goede nachtrust

Nieuwe serie kwaliteitsboxsprings voor een goede nachtrust

Of je nu slaapt als een roos of de hele nacht ligt te woelen: een goed bed is zeer belangrijk voor een prettige nachtrust. Daarom presenteert IKEA een nieuwe serie boxsprings die met veel aandacht voor design, materiaalgebruik en kwaliteit zijn ontworpen. Je kiest voor je favoriete stijl en het matras dat het beste bij je past en creëert zo je eigen droombed voor een betaalbare prijs. Naast de bestaande BEKKESTUA boxspring bevatten de eersteklas LAUVIK, comfortabele DUNVIK en stijlvolle VALLAVIK bedden bovendien 100 procent katoen van duurzame bronnen. De nieuwe serie is vanaf februari bij alle IKEA winkels verkrijgbaar. 

De nieuwe boxsprings zijn ontwikkeld op basis van uitgebreid onderzoek. Jaarlijks bezoeken de slaapspecialisten van IKEA duizenden slaapkamers om inzicht te krijgen in de wensen, behoeftes en eisen van mensen. Daaruit blijkt bijvoorbeeld dat mensen graag zelf de stijl en het matras van hun droombed bepalen. De nieuwe LAUVIK, DUNVIK en VALLAVIK bedden zijn daarom zo ontworpen dat ze geheel zijn af te stemmen op jouw persoonlijke slaapcomfort. Zo kan je ook steeds je eigen matras en dekmatras kiezen. Bovendien mag je 90 dagen proefslapen en kan je rekenen op een garantie van 25 jaar.

 

Ademende en duurzame materialen

De boxsprings zijn uitgebreid getest op luchtvochtigheid en warmte. De stoffen elementen van de bedden zijn gemaakt van 100% katoen van duurzame bronnen. Dit betekent dat bij de productie van deze stoffen er minder water, kunstmest en pesticiden zijn gebruikt en dat de katoenboeren genoeg verdienen om de leefomstandigheden in hun omgeving te verbeteren. 

 

Opgerolde matrassen

Voorheen was het lastig om een nieuw matras naar huis te vervoeren, vanwege de omvang. Daarom heeft IKEA voor de nieuwe boxsprings matrassen ontwikkeld die opgerold zijn. Zo neemt het matras minder ruimte in en kan je het eenvoudig meenemen naar huis. Wat ook een besparing is op vervoerskosten. Na thuiskomst kan je het opgerolde matras direct gebruiken. Maar let wel op, de matras heeft ongeveer 72 uur nodig om het volledige comfort te bereiken. Bovendien neemt IKEA bij aankoop van een nieuwe matras je oude matras terug en wordt die gerecycleerd. En dit helemaal gratis.

 

Democratic Design


In het ontwerp van de nieuwe beddenserie is veel aandacht besteed aan de juiste combinatie van vorm, functie, kwaliteit, duurzaamheid en een lage prijs. Dankzij dit democratisch design principe creëert IKEA een beter dagelijks leven voor zo veel mogelijk mensen.
 

Prijzen (variabel naargelang comfortkeuze en afmetingen)  

LAUVIK (160x200cm) €499 (inclusief HAMARVIK binnenveringsmatras)

DUNVIK (160x200cm) €859 (inclusief HÖVÅG pocketverenmatras & TUDDAL dekmatras)

VALLAVIK (160x200cm) €1299 (inclusief HYLLESTAD pocketverenmatras & TUSSÖY dekmatras)

BEKKESTUA (160x200cm) €1479 (inclusief HESSENG pocketverenmatras & TROMSDALEN dekmatras)

Contacteer ons
Sabrina Requejo Robledo Commercial PR responsible, IKEA
Sabrina Requejo Robledo Commercial PR responsible, IKEA
Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.