Om de supply chain uitdagingen aan te pakken voert IKEA België een nooit eerder gezien rekruteringsplan uit

Als antwoord op de bevoorradingsproblemen waarmee alle sectoren wereldwijd te kampen hebben, heeft IKEA België een uitgebreide wervingscampagne gelanceerd om de kwaliteit van zijn klantenervaring te verbeteren.

"Bij IKEA België willen we de daling van de hoeveelheid beschikbare producten compenseren door het advies aan onze klanten te verhogen. Onze rekruteringscampagne getiteld "Jij bent de ontbrekende schakel" wil nieuwe profielen aanwerven zonder bijzondere kwalificaties die willen bijdragen tot het welzijn van de mensen rondom hen", benadrukt Isabel Puig, Country People & Culture manager van IKEA België.

In het kader van deze nooit geziene rekruteringscampagne worden voortaan zo'n 300 banen zonder specifieke kwalificaties of ervaring ingevuld binnen IKEA België, o.a. op het gebied van logistiek, voor onze restaurants of het callcenter.

De verschillende beschikbare banen kunnen worden geraadpleegd op de website www.ikea.be/Jobs. Ze worden dagelijks bijgewerkt, dus het is raadzaam deze pagina regelmatig te controleren.

Working @ IKEA

De wervingscampagne wordt ook intern binnen de IKEA afdelingen gevoerd. Elke IKEA medewerker wordt uitgenodigd om een of meer mensen uit zijn of haar omgeving aan te wijzen die zich willen inzetten voor een werkomgeving waarin alle medewerkers zich welkom, gerespecteerd, gesteund en gewaardeerd voelen om wie ze zijn. Bij IKEA geloven we dat door jezelf te zijn en je eigen unieke bijdrage te leveren, je kunt bijdragen aan de ontwikkeling van anderen.

IKEA is niet alleen op zoek naar een CV met werkervaring, maar ook naar mensen die willen bijdragen aan het welzijn van anderen en een positieve impact willen hebben op hun gemeenschap. Na de aanwerving zal een specifiek op de behoeften van elke nieuwe werknemer toegesneden opleidingsprogramma worden vastgesteld en uitgewerkt.

Julie Stordiau

Country communication manager, IKEA

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.