Ontdek drie unieke IKEA kunstwerken op Art Truc Troc & Design

Vrijdag 3 februari 2017 — Op 3, 4 en 5 februari 2017 verwelkomt BOZAR de 13e editie van Art Truc Troc & Design in haar prestigieuze circuit. Voor het 4e achtereenvolgende jaar zal IKEA aanwezig zijn op het evenement. 

Ontdek onze drie kunstenaars, Ramon Bruin, Mataone en Arno2bal, die elk, geïnspireerd door hun favoriete eetmoment, een unieke IKEA eetkamer op het thema 'Perspective Art' zullen creëren. Nieuwsgierig naar het resultaat en zin om jullie ruil aan te bieden? Ga dan zeker dit weekend een kijkje nemen. Tickets zijn te bestellen via de website van Art Truc Troc.


Een video 'Behind the scenes' zal tijdens de tentoonstelling aantonen hoe de drie artiesten hun eetkamer gecreëerd hebben. Daarnaast wordt er ook een DIY workshop georganiseerd om jullie favoriete IKEA keukengerei te pimpen. Bekijk hieronder alvast de teaser video voor een voorsmaakje van de IKEA kunstwerken.

 

Over Art Truc Troc

Meer dan 300 werken van een honderdtal opkomende en befaamde kustenaars worden in BOZAR tentoongesteld. Schilderijen, foto’s, beeldhouwwerken, tekeningen, gravures, design, geven u de mogelijkheid om de hedendaagse Belgische kunst te ontdekken. Met hun verbeelding en enkele Post-its in de hand worden de bezoekers uitgenodigd een voorstel te doen aan de kunstenaars in ruil voor het kunstwerk dat hun voorkeur geniet. Een reisje naar de zon, een origineel kunstwerk, privé pianolessen, de opmaak van een webpagina … Enkel de verbeelding van de bezoeker staat hen nog in de weg!

Op vrijdagavond 3/02 trekt de tentoonstelling haar dansschoenen aan en doet haar danspasjes op de muziek van de DJ’s van Play Label Records. Er staan eveneens performances en workshops voor kinderen als een ontbijt op zondagochtend op het programma.

IKEA presenteert: Art Truc Troc & Design 2017

Miguel Aguza Country External Communication Manager at IKEA
Manon Gerlo oona
Audrey Verhulst oona