Ontdek drie unieke IKEA kunstwerken op Art Truc Troc & Design

Op 3, 4 en 5 februari 2017 verwelkomt BOZAR de 13e editie van Art Truc Troc & Design in haar prestigieuze circuit. Voor het 4e achtereenvolgende jaar zal IKEA aanwezig zijn op het evenement. 

Ontdek onze drie kunstenaars, Ramon Bruin, Mataone en Arno2bal, die elk, geïnspireerd door hun favoriete eetmoment, een unieke IKEA eetkamer op het thema 'Perspective Art' zullen creëren. Nieuwsgierig naar het resultaat en zin om jullie ruil aan te bieden? Ga dan zeker dit weekend een kijkje nemen. Tickets zijn te bestellen via de website van Art Truc Troc.


Een video 'Behind the scenes' zal tijdens de tentoonstelling aantonen hoe de drie artiesten hun eetkamer gecreëerd hebben. Daarnaast wordt er ook een DIY workshop georganiseerd om jullie favoriete IKEA keukengerei te pimpen. Bekijk hieronder alvast de teaser video voor een voorsmaakje van de IKEA kunstwerken.

 

Over Art Truc Troc

Meer dan 300 werken van een honderdtal opkomende en befaamde kustenaars worden in BOZAR tentoongesteld. Schilderijen, foto’s, beeldhouwwerken, tekeningen, gravures, design, geven u de mogelijkheid om de hedendaagse Belgische kunst te ontdekken. Met hun verbeelding en enkele Post-its in de hand worden de bezoekers uitgenodigd een voorstel te doen aan de kunstenaars in ruil voor het kunstwerk dat hun voorkeur geniet. Een reisje naar de zon, een origineel kunstwerk, privé pianolessen, de opmaak van een webpagina … Enkel de verbeelding van de bezoeker staat hen nog in de weg!

Op vrijdagavond 3/02 trekt de tentoonstelling haar dansschoenen aan en doet haar danspasjes op de muziek van de DJ’s van Play Label Records. Er staan eveneens performances en workshops voor kinderen als een ontbijt op zondagochtend op het programma.

Contacteer ons
IKEA Belgium Press Office (Enkel voor pers)
IKEA Belgium Press Office (Enkel voor pers)
Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.