Personaliseer je studeerruimte met de nieuwe must-have items van IKEA

Juli 2022

Mix en match de nieuwe betaalbare woon- en bureau-accessoires van IKEA voor een comfortabele & ordelijke studeeromgeving waarin jij je geïnspireerd en 100% thuis voelt. De nieuwigheden zijn vanaf juli 2022 verkrijgbaar in de Belgische IKEA winkels en op IKEA.be.*

Voor extra interieurinspiratie voor je studeerruimte thuis of op kot, alsook een volledig overzicht van de nieuwigheden, bekijk de uitgebreide persdossiers onderaan.

Alle beelden in hoge resolutie en prijzen zijn beschikbaar in de IKEA Media Galerij.

BACK TO SCHOOL

Start het schooljaar met een nieuwe look van je kamer of met verrassend schoolgerief. School gaat ten slotte niet alleen om studeren - het gaat ook om het vinden van je eigen routine in een georganiseerde studeeromgeving waar jij je goed voelt.

BACK TO COLLEGE

De stap naar het hoger onderwijs is altijd spannend. Of je nu beslist om thuis, met vrienden of alleen te wonen tijdens je studentenjaren, IKEA helpt je bij het vinden van geschikte meubels en trendy accessoires om je studeerkamer aan te kleden en meer persoonlijkheid te geven.

Persdossier - Back to School.pdf

PDF - 1.4 Mb

Persdossier - Back to College.pdf

PDF - 3.0 Mb

*Noot aan de redactie: neem een kijkje op IKEA.be voor de meest actuele productinformatie.


Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer jolien@oona.agency.

Voor meer informatie, neem contact op met:
Persdienst IKEA België
press.belgium@ikea.com ​
+32 2 709 15 19


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.