POÄNG in Design museum Gent

POÄNG in Design museum Gent

Op 3 september bouwen IKEA en Design museum Gent samen een feestje.

40 jaar terug ontwierp de Japanse designer Noboru Nakamura ‘POEM’, nu bij het grote publiek bekend als ‘POÄNG’. Dat mag gevierd worden.

De tijd heeft duidelijk uitgewezen hoe duurzaam de vormgeving van POÄNG is. Het frame is gemaakt uit vele lagen gebogen hout en draagt moeiteloos wie erin gaat zitten.

 

Kom het op 3 september in het Design museum Gent uitproberen.

Wil je een exemplaar in de wacht slepen. Kom dan deze zaterdag van 10u30 tot 17u30 naar Design museum Gent, neem plaats in de fauteuil en laat je op een ludieke en onverwachte manier fotograferen. Pen een verjaardagwens neer voor POÄNG en klaar ben je. De rest laten we over aan een professionele jury.

 

Meer info

http://designmuseumgent.be/nieuws/2016/poang

Contacteer ons
Sabrina Requejo Commercial PR responsible, IKEA Belgium
Sabrina Requejo Commercial PR responsible, IKEA Belgium
Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.