RÅVAROR: DE FLEXIBELE COLLECTIE BIJ IKEA

RÅVAROR: DE FLEXIBELE COLLECTIE BIJ IKEA

September 2020

Met de RÅVAROR collectie lanceert IKEA een reeks multifunctionele meubels en woonaccessoires die je vrijheid geven: de vrijheid om je vlot te verplaatsen, te bewegen en je hele interieur in een handomdraai te herorganiseren in functie van jouw specifieke leefsituatie. Kortom, een flexibele collectie moderne en betaalbare meubels die met je mee bewegen, waar je ook gaat.
​De RÅVAROR collectie is vanaf september 2020 beschikbaar in de Belgische IKEA winkels en op
IKEA.be. 

Alle beelden in hoge resolutie zijn beschikbaar in de IKEA Media Gallery.

Slimme oplossingen voor kleine ruimtes 

Verandering is een constante, of je nu naar de seizoenen kijkt of naar je persoonlijke leefsituatie. Je doet er dus best aan om je interieur te kiezen in functie van comfort en aanpasbaarheid. Met deze nieuwe collectie hoef je zelfs in kleine ruimtes niet in te boeten aan comfort. Via enkele slimme oplossingen optimaliseer je elke ruimte volgens jouw noden. Was het nu een bed, sofa of dagbed? Bij RÅVAROR is het alles in één. De collectie is bovendien opgebouwd uit kwalitatieve materialen om de tand des tijds te doorstaan. Met andere woorden, de producten in wol, staal, denim en hout zijn gebouwd om lang met je mee te gaan, ook wanneer je verhuist.

Neem je favoriete producten mee, waar je ook gaat 

Bij RÅVAROR draait alles om multifunctionaliteit en flexibiliteit. Je kan de items gemakkelijk installeren en verplaatsen en tegelijkertijd ruimte besparen. Niet alleen zijn de producten leuk vormgegeven, ze zijn ook handig in hun ontwerp. Deze multifunctionele meubels sluiten zo perfect aan bij jouw persoonlijke woonsituatie. Ook studenten kunnen zich eenvoudig en gemakkelijk installeren. Grote studieruimte of klein kot? De handige zitbank met opbergruimte komt overal van pas. Een opbergbox op wieltjes die kan dienen als salontafel? Handig! Met deze collectie ben je gesteld voor eender welke verandering die jouw richting uitkomt.


Ontdek alle nieuwe producten van de RÅVAROR collectie in het uitgebreide persdossier hieronder :

Persdossier - RÅVAROR BE RAVAROR PR kit.pdf - 12 MB

Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer [email protected].


Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.