Snel en eenvoudig een nieuwe, stijlvolle look in huis met de nieuwigheden van IKEA

Januari 2024

ZAVENTEM, 19 december 2023 – Weg post-vakantie blues, hallo nieuw interieur! Met de voorjaarsproducten van IKEA geef je jouw interieur op eenvoudige wijze een frisse, vrolijke make-over waardoor je die donkere, sombere dagen al snel vergeet. Ruil een paar kussens, rol een vloerkleed uit en mix & match leuke accessoires om je spullen op te bergen, dan wel tentoon te stellen in, op of naast je kast. Ja hoor, georganiseerde chaos is helemaal in (check IKEA ‘cluttercore trend release’). In de voorjaarscollectie draait het allemaal om eenvoudige stijlaanpassingen die je meteen kunt realiseren en die instant zorgen voor happy vibes. De nieuwigheden zijn vanaf januari 2024 verkrijgbaar in de Belgische IKEA winkels en op IKEA.be. ​ 


Alle beelden in hoge resolutie en prijzen zijn beschikbaar in de IKEA Media Galerij.

Voor extra wooninspiratie, een volledig overzicht van de nieuwigheden alsook het verhaal achter de designs, bekijk het uitgebreide persdossier onderaan.

 

 


Persdossier: January News 24.pdf

PDF - 6.2 Mb

Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer isis@oona.agency.

Voor meer informatie, neem contact op met:
Persdienst IKEA België
press.belgium@ikea.com ​
+32 2 709 15 19


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.