SOS-feestdagen: IKEA deelt cadeau & decoratie ideeën en simpele tips om nadien je versiering op te bergen

Cadeau, deco & opberginspiratie

ZAVENTEM, 15 december 2023 – Op zoek naar leuke, betaalbare kerstcadeaus? Say no more! ​ Want YES, de feestdagen komen er de komende weken aan! Haal je party outfit uit je kleerkast, versier je woning en sla je kerstcadeautjes in. Een hele uitdaging, maar geen zorgen, IKEA helpt je hier graag bij. Heb je meer kerstdecoratie dan opbergdozen? Of zijn enkele opbergers aan vervanging toe? Met de betaalbare opbergoplossingen van IKEA blijf je gespaard van scherven én ruim je alles in 1-2-3 weer op. Alle producten in dit persbericht zijn vanaf heden verkrijgbaar in de Belgische IKEA winkels en op IKEA.be.

  • Voor een volledig overzicht van cadeau-ideeën van 5 tot 40 euro, klik hier.
  • Voor een volledig overzicht van decoratie-ideeën, klik hier.
  • Voor een volledig overzicht van opbergoplossingen, klik hier.

 

3 simpele tips om je kerstversiering op te bergen

Die kerstversiering waar je zoveel tijd in hebt gestoken weer wegbergen lijkt vaak een eindeloos karwei. Maar met enkele simpele tips en trucjes zit ze in geen tijd veilig opgeborgen.

1. Verpak en bescherm delicate versiering zoals kerstballen in een doos met deksel. Maak verstelbare vakken met een ladeverdeler: gewoon knippen en in elkaar zetten op maat van je behoeften. Wikkel de breekbaarste stukken in stof als extra bescherming, zodat ze veilig zitten tot volgende kerst.

2. Raak niet verstrikt in de snoerenwirwar de volgende keer dat je kerstverlichting wil ophangen. Wikkel lichtsnoeren rond een emmer of prullenmand. Gebruik de ruimte binnenin om kleine lichtjes zonder verstrikkingsgevaar op te bergen in hersluitbare zakjes en gebruik stukjes tape.

3. Stop grote dingen in een doos: zet spullen met onpraktische vormen, zoals kandelaars, in een ruime transparante bak, zodat je alles makkelijk terugvindt. Dankzij de wielen kan je de bak makkelijk verplaatsen, ook wanneer hij vol is. Gebruik die kerstplaids en -kussens als vulling: ze zitten opgeborgen én dienen als bescherming.

 


Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer isis@oona.agency.

Voor meer informatie, neem contact op met:
Persdienst IKEA België
press.belgium@ikea.com ​
+32 2 709 15 19


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.