Start 2023 met stijlvolle verlichting en uitgesproken accessoires uit de nieuwe voorjaarscollectie van IKEA

Januari 2023

Zaventem, 10 januari 2023 - Januari staat helemaal in het teken van new beginnings. Het is een maand waarin we op de resetknop drukken en opnieuw het beste van onszelf willen geven. Begin het jaar met een frisse wind in je interieur en laat je inspireren door de verrassende voorjaarscollectie van IKEA. Combineer speelse designs met levendige, kleurrijke patronen om een gebalanceerde ruimte te creëren die je energie geeft en je ruimte doet herleven. Vaarwel rommel, hallo harmonie! De nieuwigheden zijn vanaf januari 2023 verkrijgbaar in de Belgische IKEA winkels en op IKEA.be.* ​

Voor extra wooninspiratie, een volledig overzicht van de nieuwigheden alsook het verhaal achter de designs, bekijk het uitgebreide persdossier onderaan.

Alle beelden in hoge resolutie en prijzen zijn beschikbaar in de IKEA Media Galerij.


Persdossier: January News '23.pdf

PDF - 10 Mb

*Noot aan de redactie: neem een kijkje op IKEA.be voor de meest actuele productinformatie.


Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer jolien@oona.agency.

Voor meer informatie, neem contact op met:
Persdienst IKEA België
press.belgium@ikea.com ​
+32 2 709 15 19


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.400 medewerkers.