Team kleurrijk of team naturel? Creëer je op-en-top georganiseerde droomslaapkamer met de nieuwigheden van IKEA

Juli 2023

Zaventem, 6 juni 2023 - ​ IKEA geeft je deze zomer een duwtje in de rug om je eigen stijl te vinden en je persoonlijke behoeften en verlangens tot uiting te brengen in een nieuwe, frisse slaapkamer. Laat je inspireren & meevoeren in het nieuwe seizoen met slimme opbergoplossingen, verrassend textiel en gedurfde kleurencombinaties. De nieuwigheden zijn vanaf juli 2023 verkrijgbaar in de Belgische IKEA winkels en op IKEA.be.  

Voor extra wooninspiratie, een volledig overzicht van de nieuwigheden alsook het verhaal achter de designs, bekijk het uitgebreide persdossier onderaan.

​Alle beelden in hoge resolutie en prijzen zijn beschikbaar in de IKEA Media Galerij.

Story image
Story image
Story image

Persdossier: July News '23.pdf 7 MB

Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer [email protected].

Voor meer informatie, neem contact op met:

​Persdienst IKEA België
[email protected] 
​+32 2 709 15 19


 

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.