Uitkijken naar de feestdagen met de nieuwe VINTER collectie van IKEA

De feestdagen hebben voor iedereen een andere betekenis. De een kijkt ernaar uit om het hele huis te hullen in fonkelend kerstdecor voor een groots familiefeest, de ander steekt een kaarsje aan om in alle rust te genieten. De designers van IKEA lieten zich voor de nieuwe VINTER collectie inspireren door deze verschillende wintergewoontes en ontwikkelden een collectie om de aanloop naar de feestdagen nog warmer te maken. De collectie bestaat uit allerlei producten om jou beter dan ooit voor te bereiden op de kersttijd: van cadeauverpakkingen en tafelgerei tot kaarsen en kerstbomen. De nieuwe collectie is vanaf 7 oktober beschikbaar in alle Belgische IKEA winkels en op IKEA.be

 

 

 

Een sfeervolle kersttafel

Voor degenen die elk jaar reikhalzend uitkijken naar de donkerste periode van het jaar, begint het feest vaak al in de keuken. Met de deegroller en bakvormen met hartjes, sterren en sneeuwvlokken tover je lekkere kerst-toetjes op tafel. Personaliseer ze met een mooi lint en de nieuwe cadeauverpakkingen en je hebt een heerlijk cadeau voor al je vrienden en familie.

Bij een gezellig kerstfeest hoort uiteraard ook een feestelijk gedekte tafel. Het donkere VINTER servies en de bijpassende servetten zorgen onmiddellijk voor een elegante en sfeervolle kersttafel. Voor oudejaarsavond haal je dan weer de borden met gouden ster boven, voor een extra feestelijk effect. ​ ​ 

 

Winterse magie

Het leukste aan de kerstperiode is dat het hét moment is om je woning te doen schitteren van plezier. De warme gloed van twinkelende lichtjes vrolijkt de winter op. Zet ze voor het raam of op de tafel en hang ze aan de muur. Bij IKEA vind je lichtjes in allerlei vormen als harten, engelen, vogels en sterren. Hang overal ledlichtsnoeren en vergeet zeker de boom niet. Met de STRÅLA verlichtingsproducten uit de VINTER collectie breng je licht in donkere dagen.

Voor degenen die tijdens de koudere maanden graag de warmte opzoeken, zijn er zachte kussens en mooie plaids in donkere kleuren. De kersttijd vliegt, maar met dit gezellige VINTER textiel blijft de warmte wat langer hangen.

Zoals elk jaar vind je echte Belgische kerstbomen bij IKEA die vanaf 23/11 verkrijgbaar zijn in alle winkels.* Ook de kunstkerstbomen uit de VINTER collectie zorgen voor extra sfeer in huis - zeker met de kerstballen in goud, zilver, glas, rood en blauw. Kleurrijke bloemen en planten in blauwe vazen of op een gouden dienblad dompelen het huis onder in een feestelijke sfeer. 

 

Dompel je onder in de winterse magie met het VINTER persdossier

Alle beelden in hoge resolutie zijn beschikbaar op de IKEA Media Gallery.

Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer [email protected].

*​ De prijs voor een IKEA kerstboom bedraagt €19,99. IKEA FAMILY leden krijgen bij aankoop een voucher van €15 die tussen 1 februari en 31 maart 2019 ingeruild kan worden.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.