Uitnodiging // IKEA Festival! 16/09/2021


Hej! ​

Volgende week donderdag 16 september organiseert IKEA voor het eerst een 24-uur durend FESTIVAL op IKEA.be/festivalNL, en we nodigen jou graag uit om hieraan deel te nemen.

Het festival is een wereldwijde home tour waarbij artiesten, ontwerpers, dj’s, chef-koks en vele andere talenten hun woning éénmalig openstellen als een virtueel podium om je te laten meegenieten van nieuwe en inspirerende ervaringen.

Op het programma staan intieme thuisconcerten en live DJ sets van o.a. MØ, Masego en dj Kaytranada, maar ook inspirerende home visits, make-overs en workshops met chef-koks Pastaqueen en Paul Svensson. Je kan binnenkijken in de studio van bekende ontwerpers Virgil Abloh en Ilse Crawford, je kan het nieuwe digitaal IKEA museum ontdekken of deelnemen aan de zogenaamde ‘kitchen talks’ waarbij belangrijke topics zoals zuivere lucht en circulariteit aan bod zullen komen. Bovendien ontdek je in primeur welke IKEA collecties en samenwerkingen de komende maanden nog zullen gelanceerd worden.

Het belooft een drukke agenda te worden. Daarom hebben wij voor jou enkele highlights geselecteerd, maar uiteraard ben je meer dan welkom om ons 24u lang te vergezellen.

HIGHLIGHTS

  • Sneak peek nieuwe samenwerking – IKEA news room om 18u
  • Onthulling nieuwe collectie voorjaar 2022 – Kitchen talks room om 01u
  • IKEA & zuivere lucht – Kitchen talks room om 19u
  • IKEA & circulariteit – Kitchen talks room om 16u
  • Studio bezoek bij Virgil Abloh – IKEA news room om 12u
  • Studio bezoek bij Ilse Crawford – Home visits room om 22u
  • Kijk 24u lang binnen in het IKEA Museum - IKEA Museum room 24/24
  • Home visits met Average Rob - Home visits room om 09u, 11u, 12u en 18u

Praktische info:

Je kan – volledig gratis – deelnemen aan het IKEA Festival op donderdag 16 september vanaf 08u tot vrijdagochtend 17 september 08u, door in te loggen op de volgende link: IKEA.be/festivalNL (back-up link IKEA.com/Festival).

Het Festival is opgedeeld in 10 verschillende ‘rooms’, waar er per ‘room’ verschillende artiesten, dan wel topics aan bod komen. Het volledige programma vind je in bijlage, evenals een handig overzichtje van de highlights.

Wens je na afloop bijkomende info over bepaalde topics, geef ons dan zeker en vast een seintje. We zijn sowieso benieuwd te horen wat jullie vonden van het allereerste IKEA Festival.

Let the home party begin!

Hopelijk tot dan! ​
Team IKEA


Highlights in the 24 headline episodes of IKEA Festival.pdf

PDF - 222 Kb

IKEA Festival_schedule_color_white.pdf

PDF - 640 Kb

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.