Verwelkom de lente met deze nieuwigheden van IKEA

January News

Kan jij ook al niet wachten tot de dagen weer langer worden en de bomen hun eerste knopjes vertonen? Met de nieuwe collectie van IKEA kan je namelijk niet vroeg genoeg aan je lentevoorbereidingen beginnen. Gooi je ramen open & zet je leefruimte in de bloemetjes, want de items uit deze voorjaarscollectie gaan integraal op onze wishlist. Breng ademruimte en natuurlijke elementen in je interieur en begin de lente met een frisse start. Wist je trouwens dat de kleurrijke KONSTFULL vazen weer in samenwerking met Ilse Crawford tot stand kwamen? Zo hebben die bloemetjes meteen een mooie plaats. De nieuwigheden zijn vanaf januari 2022 verkrijgbaar in de Belgische IKEA winkels en op IKEA.be. * 

Alle beelden in hoge resolutie en prijzen zijn beschikbaar in de IKEA Media Gallery.


* Noot aan de redactie: de bevoorrading van producten verloopt momenteel moeilijker dan normaal. Neem een kijkje op IKEA.be voor de meest actuele informatie.


Ontdek de voorjaarsnieuwigheden in de twee uitgebreide persdossiers hieronder:

Persdossier - January News

PDF - 4.1 Mb

Persdossier - Launch 3

PDF - 10 Mb

Voor productaanvragen en meer informatie, contacteer jolien@oona.agency.

Voor meer informatie, neem contact op met:

Persdienst IKEA België
press.belgium@ikea.com ​
+32 2 709 15 19


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over IKEA Belgium

IKEA biedt goed ontworpen, functionele woninginrichtingsartikelen tegen betaalbare prijzen. IKEA werd in 1943 opgericht in Zweden en de IKEA Group telt vandaag 364 winkels in 30 landen. 158.000 medewerkers engageren zich voor onze visie om een beter dagelijks leven te creëren voor zo veel mogelijk mensen. De zorg voor mens en milieu maakt integraal deel uit van onze manier van zakendoen. IKEA ondersteunt permanent initiatieven die ondermeer kinderen en het milieu ten goede komen. IKEA is sinds 1984 in België actief en heeft 8 woonwarenhuizen: in Anderlecht, Arlon, Gent, Liège, Wilrijk, Zaventem, Hasselt en Mons. Sinds 2018 zijn de producten van IKEA België ook online beschikbaar op IKEA.be. In België telt IKEA meer dan 4.480 medewerkers.