Vind jij die ene KLIKK?

Vind jij die ene KLIKK?

IKEA lanceert foto-app waarmee je slechts één foto kan maken

Woensdag 17 februari 2016 — IKEA België daagt jou uit om terug te keren naar de basis van de fotografie en lanceert daarom begin april 2016 de app KLIKK waarbij je met één klik op het juiste moment jouw ultieme foto kan vastleggen. De foto-app past perfect binnen de introductie van de nieuwe IKEA Art Collection. Die wordt dit jaar een verzameling van 11 wereldwijd geselecteerde fotografen die ook vanaf april in alle IKEA woonwarenhuizen liggen. Voor de twaalfde foto tekent de Belgische winnaar. Wie weet, misschien wordt jouw foto wel de perfecte aanvulling van deze limited edition collectie?

ALS JE MAAR 1 FOTO KON MAKEN, WELKE ZOU HET ZIJN?

Met KLIKK wil IKEA de kunst van het fotograferen in ere herstellen. Deze foto-app laat je toe om slechts 1 foto te maken. Je zal dus weer moeten vertrouwen op een goed fotografisch oog en zin voor timing. Ook voor het juiste licht en de juiste kleuren ben je op jezelf aangewezen, want er zijn geen filters om je foto te bewerken.

DE WINNENDE FOTO VERRIJKT DE IKEA ART COLLECTION.

Via KLIKK kan jij voor de kers op de taart zorgen: een Belgische foto, gekozen door een professionale jury. De foto van de winnaar wordt gedrukt in een beperkte oplage en exclusief verdeeld via IKEA.be. 

Veel succes. En niet vergeten: je hebt maar één KLIKK.

Sabrina Requejo Commercial PR responsible at IKEA Belgium